• 55

Kakva stopala, takav ponos: Otkriva li ovaj deo tela zaista veličinu penisa vašeg partnera?

Bapske priče kažu da veličina stopala otkriva koliki je ponos muškarca

  • 55

Iako mnogi godinama unazad pričaju da treba gledati u stopala partnera kako biste znali koliki penis ima, taj kriterijum samo je mit.

Naučnici su ubeđeni da n epostoji apsolutno nikakva veza između veličine penisa i veličine stopala. Seksolog doktor Džil MekDevit objasnla je da veličina vašeg “prijatelja” zavisi od genetike.

penis

Foto: Pixabay.com

- Veličina penisa nije povezana sa veličinom stopala ili bilo kog drugog dela tela. Veličina penisa zavisi od kombinacije genetskih i faktora iz spoljašnje okoline, čak i dok je beba još u materici, objasnila j eona.

Nedavno su naučnici uporedili mere više od 15.000 muškaraca ima oko 9,2 centimetra dugačak penis kada nije u erekciji i oko 14,3 centimetra u erekciji.

Veličina penisa može da bude uzrok anksioznosti kod muškaraca. Veliki broj muškaraca otkrio je da su njihove najveće frustracije i strahovi vezani za njihovo nezadovoljstvo veličinom penisa. Samo 35 odsto ispitanika reklo je da je zadovoljno veličinom penisa.

Veličina penisa, metar

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Na žalost, dragi muškarci, žene i te kako pbraćaju pažnju na veličinu penisa. Skoro trećina žena je bilo zadovoljno prosečnom veličinom penisa, dok je njih 52 odsto reklo da je njihova idealna veličina penisa od 15 do 20 centimetra. Samo 5 odsto žena reklo je da želi muškarca čiji je penis veći od 25 centimetra.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima