Ovaj deo tela na ženi svaki muškarac prvo primeti za manje od 10 sekundi čim je vidi

U prvih 10 sekundi ovo je ono što muškarac prvo primeti na vama

  • 40

Univerzitet u Mančesteru sproveo je studiju s namerom da otkrije šta je ono što muškarci prvo primete na ženi, a rezultati su bili više nego zadovoljavajući.

Ispostavilo se da muškarci prvo primete ženske usne, a ako se na njima nalazi crveni karmin onda će im se pogled duže zadržati, tačnije u proseku 7,3 sekunde.

Momak i devojka, upoznavanje, daje broj telefona, muvanje, u klubu, Muvanje, Zavođenje, Zavodnik, TAMABEPA Tačan razlog zašto su neki muškarci zaklete neženje Foto-ilustracija: Profimedia

Kada je žena imala crveni karmin na usnama, muškarci su očima posvećivali nepunu sekundu, a na kosu su trošili još manje. Što su usne bile punije to su više pažnje privlačile.

- Ova studija je dokaz da usne predstavljaju jedan od najsenzibilnijih delova ženskog tela i igraju ključnu ulogu kada je seksualna privlačnost među ljudima u pitanju. Crvene usne i percipirana aktivnost žene su još uvek neraskidivo povezani, rekao je autor studije Džef Biti koji je dodao da se crveni ruž i dalje pokazuje kao najmoćniji faktor privlačnosti koji značajno povećava vizuelnu fiksaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M, tehničar

    29. maj 2019 | 15:39

    Da se ne lažemo, guza.

  • hm

    29. maj 2019 | 07:39

    lak na noktima na nogama, tri sekunde

  • Marko cg primorje

    29. maj 2019 | 18:27

    Ja sam avanturista u potrazi za savrsenom ljepotom bez mane.. lovac na andjeosko lice koje moze podnijeti i najstrozu kritiku...pune prirodne usne koje odisu senzualnoscu..pametne bistre okice koje kao da govore...sirok osmijeh pozitivna aura..oreol nevinosti iznad glave ..vitko tijelo ..ravan stomak ...duge noge graciozan hod damski.. pokreti ..ponasanje..aristokratske šake..dugacak bijeli vrat...ramene njezna da pozelis da spustis glavu na njih.. grudi male jedre sa savrsenim oreolom bradavice kao tresnjice..srce spremno da pruzi mnogo ljubavi i spremno mnogo da primi..dusa dobra nevina bezgresna cak i u mislima .....lutam trazim tragam srce me vodi a pozuda goni bicem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA