Sve što niste znali o svom vršnjaku

Sigurno ste mnogo toga do sada naučili i saznali o penisu, ali mi vam donosimo deset zanimljivijih činjenica koje se tiču muškog ponosa, kojima bi trebalo da upotpunite svoje znanje

  • 22

Najmoćnije muško oružje, Njegovo visočanstvo penis, ne prestaje da iznenađuje. Mnogo toga se do sada napisalo i pročitalo o njemu, ali informacije ne prestaju da naviru. Konstantno smo izloženi bezbroj zanimljivih činjenica koje se tiču penisa, a ovo su samo neke od najzanimljivijih.

Svaki je penis bio klitoris

Svaki penis u majčinoj utrobi naraste iz prvobitnog klitorisa nakon što hromozomi krenu da deluju na fetus i odrede pol.

Fetusi imaju erekcije

Ovo su potvrdili ultrazvučni snimci. Toliko novorođene muške dece svet pozdravljaju erekcijom da je seksolog Villijam Masters postavio izazov koji je uključivao pokušaj rezanja pupčane vrpce pre nastanka erekcije.

Pre vijagre koristila su se majmunska jaja

Da bi se izlečila impotencija, početkom veka obavljale su se transplantacije testisa jarčeva, šimpanzi i pavijana. Hiljade muškaraca u svojim dvadesetim godinama odlazili su "pod nož" kako bi iskusili pogodnosti onog što se nazivalo "majmunska jaja". Ova metoda, naravno, nije upalila.

Crveno meso, ukusnija sperma


Špargle su na zlom glasu jer spermi daju ljigav ukus, ali crveno meso i mlečni proizvodi navodno su zaslužni za spermu fantastičnog ukusa.

Sperma kao niskokaloričan obrok

Sperma sadrži samo jednu do sedam kalorija, što je ekvivalentno šoljici sveže iseckanog spanaća.

Velika jaja, češća preljuba

Sudeći prema rezultatima jednog istraživanja, muškarci s velikim testisima češće se odlučuju za varanje svojih partnerki.

Penisi se mogu slomiti

Ovo se najčešće događa prilikom agresivnog seksa. Iznenađujuće, drugi po redu uzrok je pad muškarca s kreveta dok ima erekciju.

Panika zbog masturbacije popularizovala obrezivanje

Tokom devetnaestog veka srednjim staležom provukla se histerija zbog masturbacije, te se verovalo da obrezivanje sprečava ovo neprihvatljivo ponašanje.

Efekat Loren Bobit

Kada je Loren Bobit odrezala penis svog supruga, to se pokazalo kao svetski fenomen. Širom sveta žene su pohrlile da naprave isto, dok je epicentar ovakvog ponašanja bio na Tajlandu. Vrlo brzo policiji je prijavljeno više od stotinu slučajeva, a veruje se da ih je bilo i više samo što su žrtve ovu sramotu želele da zadrže za sebe.

Najveći penis na svetu

Najveći penis ikada izmeren bio je 34,29 centimetara dug i 15,87 centimetara u obimu. Poređenja radi, prosečna vagina je duboka od 7 do 11 centimetara.

(Telegraf.rs/Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sanjica

    13. novembar 2013 | 18:27

    A kolika je najdublja vagina? Cisto da znam koliki bi mogla da primim

  • Sumadinac

    13. novembar 2013 | 19:58

    Sanjuca @ to ti je kao prosijacka torba što više stavljas u nju ona sve veća.

  • Sinner

    13. novembar 2013 | 20:17

    Dubina vagine 7-11cm....a gde stane ostatak? :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA