≫ 

NE DIŽE VAM SE? Evo zašto je za to glavni krivac vaša mama!

Mnogi muškarci pate od neke vrste seksualne disfunkcije, bila to prevremena ejakulacija, nepotpuna erekcija ili potpuna impotencija, a razlog za to je više nego iznenađujući

  • 14

Ako ste se ikad zapitali šta vas sputava u krevetu i zašto ne možete uvek da postignete erekciju, možda je izvor problema tamo gde ga nikad ne biste očekivali, odnosno, može biti da je za to kriva vaša mama.

Istraživanje sprovedeno u Pragu, a u kom je učestvovalo 960 muškaraca, sugeriše da loš odnos s majkom u detinjstvu može imati trajne posledice po potenciju muškarca.

Ispitanicima su postavljana razna pitanja o tome kakav su odnos imali s majkom dok su odrastali, a ispitivali su ih o tome da li imaju bilo kakvu erektilnu disfunkciju, kao što su preuranjena ejakulacija ili impotencija. Na taj način naučnici su hteli da utvrde šta sve utiče na potenciju.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Istraživanje je pokazalo povezanost između polnih disfunkcija i lošeg odnosa s majkom u detinjstvu i kasnije u pubertetu, odnosno dobu prvog zaljubljivanja. Takođe, oni koji su izjavili da se nisu nikada zaljubili obično imaju više disfunkcija i prosečna dužina polnog odnosa im traje manje od jednog minuta.

Istraživanje nije pokazalo uzročno-posledičnu vezu, već i samo da postoji povezanost.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaše ime

    18. decembar 2014 | 21:02

    Za moj problem je kriva mama moje dece.

  • Pera

    16. decembar 2016 | 20:59

    Moj se diže i kad treba i kad ne treba

  • Vota

    17. decembar 2016 | 12:52

    Ma nisam ja kriv sto se ne dize nego baba ona je zanemocala i vise ne moze da ga dize

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA