LIČIŠ NA MOJU SESTRU, VALJDA ĆEMO TO PREBRODITI: Da li su ovo najgluplje izjave nakon seksa?

Ova iskustva mogu biti i naravoučenije kako da se ne ponašate u tako intimnom trenutku

  • 4

I najbolji seks mogu pokvariti nesmotrene izjave koje uslede nakon toga. Bilo da je reč o bezobzirnim, detinjastim ili naprosto glupim izjavama, sve one mogu pokvariti utisak koji je pre toga na vas ostavio partner.

U nastavku pročitajte stvarna iskustva ljudi koja se mogu iskoristiti i kao preporuka da se ne govore nikome u tako intimnom trenutku.

"Sada si kao moj omiljeni kolač, puna kreme."

"Joj, mogao bih stalno ovako s tobom, samo me muči to što jako ličiš na moju sestru. Znam da to zvuči jezivo, valjda ćemo to prebroditi."

" Seks je bio odličan, barem sam ja tako mislila. Čim je počeo normalno da diše, rekao mi je "Mislio sam da su ti grudi puno veće" - objasnila je svoje iskustva jedna od čitateljki BuzzFeeda.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

"Nakon seksa, devojka s kojom sam želeo vezu rekla mi je "da bar možeš malo duže". Sa time mi je nabila pritisak kog dugo nisam mogao da se rešim" rekao je jedan muški čitatelj.

"Viđala sam se sa njim neko vreme i već smo par puta spavali zajedno. Nakon oralnog seksa, progutala sam spermu. Pogledao me je izvan sebe i rekao: "to je odvratno".

"Činilo se da je sve u redu, međutim, iste minute nakon seksa ozbiljno se okrenuo i pitao me "Imaš li ti gljivičnu infekciju?".


"Ponela nas je strast i spavali smo zajedno, iako sam znala da je u nekoj komplikovanoj vezi koju želi da prekine. Odmah nakon seksa mi je rekao "požuri, moraš da ideš jer će mi doći devojka".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

"Mislila sam da ćemo se maziti nakon seksa, a on je ustao i rekao"pričekaj me u krevetu, moram da nazovem mamu".

"Rekao mi je: "Linda, ti si najbolja s kojom sam bio". Strašno je to što se ja ne zovem Linda."

"Jutro nakon seksa pitao sam je da li sam li dobar ljubavnik. Odgovorila mi je "Definitivno si u top 50".

"Dugo mi se sviđala, i napokon smo završili u krevetu. Nisam imao neko veliko seksualno iskustvo i bio sam jako uzbuđen, tako da sam bio gotov u roku od minut. Začuđeno me je pogledala i rekla "Zar se nikad ne igraš sam sa sobom?".

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA