TOTALNO SEKSI: Donji veš koji svetli u mraku (FOTO)

Ukoliko ste smeli i volite svog partnera da iznenadite u krevetu s vremena na vreme, ovo je prava stvar za vas. U pitanju je seksi donji veš najnovije generacije koji će vašeg muškarca ostaviti bez daha

  • 25

Nakon fluorescentne šminke koja je nedavno napravila bum na tržištu, kompanije su se odlučile da iskoriste ovu zanimljivu ideju i u dizajnu donjeg veša, pa su kreirale svetleće seksi rublje. Žene koje vole da eksperimentišu biće oduševljenje, a one koje su manje smele verovatno će poželeti da podivljaju.

Donji veš najnovije generacije je kao stvoren za seksi zavođenje partnera jer ne postoji muškarac koji bi mogao da vam odoli u ovako seksi komadima u mraku. Savršen način da u vašu spavaću sobu unesete novine i da na pravi način potpirite vatru u krevetu.

Na ovu ideju najpre došli su kreatori brenda "Yandy" iz Arizone, koji su lansirali najpre liniju za urbane mlade devojke. Ideja je vrlo dobro primljena kod oba pola jer se veliki broj muškaraca odvažio na kupovinu ovog donjeg veša svojim lepšim polovinama. Nakon toga useledili su modeli brendova "TCN" i "Lumino Glow" koji su otišli još dalje, kreirajući limitiranu liniju svetlećeg veša.

Veš koji (se) pali u mraku može se naći u raznim bojama, dezenima i izrađen od najfinijih materijala. Preko dana izgleda poput sasvim običnog donjeg veša, a sve što treba da uradite kako biste aktivirali njegove magične moći je da ga držite nekoliko trenutaka na jakom svetlu. Nakon toga sve što treba je da ga obučete i u potpunom mraku zasijate svom muškarcu. Verujemo da će biti oduševljen.

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA