14 RAZLOGA: Evo zašto muškarci varaju

Iako postoji uvreženo mišljenje da muškarci varaju češće nego žene, činjenice govore drugačije. Ipak, ovoga puta se fokusiramo na razloge zbog kojih su muškarci skloni preljubi

  • 28

Muškarci varaju više nego žene? Istraživanja pokazuju da je ova ženska "tvrdnja" netačna i da su i jedni i drugi podjednako skloni prevari. Ipak, mišljenje da su muškarci neverniji od žena bazira se na činjenici da muškarci bar 100 puta u toku dana pomisle na seks, za razliku od žena koje to čine tri puta manje.

Bilo kako bilo, ovog puta pričamo o razlozima zbog kojih muškarci varaju i zbog kojih dopuštaju sebi da spuste pantalone i da rizikuju nešto kvalitetno zarad kratkotrajnog užitka.

Zbog mogućnosti

Ako muškarac veruje da može da pođe s drugom privlačnom ženom u krevet i izvuče se da niko ne sazna, e to se zove prilika koja se ne propušta.

Libido

Možda jednostavno ima jako izražen seksualni nagon i želi da proba nešto drugačije. U tom trenutku teško je zaustaviti se.

Osveta

Kada žena povredi muškarca, nagon za osvetom spreman je da ga natera na sve, pa i na odlazak u krevet druge žene.

Zbog nečijeg izgleda


Kada muškarac upozna neverovatno prelepu ženu, automatski želi da je strpa u krevet. A ako mu se za tako nešto i pruži prilika, sigurno je neće odbiti.

Zbog ispunjenja fantazije

Možda je oduvek fantazirao da će imati vruć seks sa slučajnim prolaznicima, a prilika mu se ukazala u hotelu u kojem je odseo na poslovnom putu.

Beg iz veze

Kada je veza na rubu održivosti, mnogi muškarci nemaju hrabrosti da to i priznaju. Baš zbog toga im potraga za drugom ženom i odlazak u njen krevet predstavlja lakši način da raskinu sa vama.

Zbog emocionalne udaljenosti

I muškarcima treba bliskosti, nežnosti i emocija, a ukoliko toga nema, potražiće ih na drugom mestu, jer veruju da će ih druga žena bolje razumeti.

Usamljenost

Ukoliko vam je veza takva da ste konstantno razdvojeni pa se tek vikendima sastajete na istom mestu, velika je verovatnoća da se partner oseća usamljeno i da ima potrebu za nekim ko će non-stop biti pored njega.

Prilika na poslu

Zaposleni muškarci vrlo često ljubavnog partnera traže na poslu. Nekoga s kim su svakodnevno u kontaktu i s kim su osetili povezanost.

Adrenalin

Neki muškarci jednostavno ne mogu da odole drugim ženama, još kad ih obuzme adrenalin i uzbuđenje da ne budu uhvaćeni, takva kombinacija je jednostavno neodoljiva.

Ne računa se

Ukoliko je daleko od kuće, daleko od poznath očiju i ne postoji šansa da iko išta sazna, velika je verovatnoća da će prevariti i zauvek ćutati o tome.

Jača veza

Kada u odnosu između dvoje ljudi nešto ne štima, treća osoba uvek može lako da pridobije pažnju partnera. Sa njom postaju srećniji, zadovoljniji i ispunjeniji.

Zbog karijere

Što je muškarac uspešniji u poslu, to je i veći broj žena koje su zaintereseovane za njega. Ali veće su i šanse da će muškarac popustiti pod pritiskom.

Ego

Možda sebi ili nekom drugom želi nešto da dokaže i eto savršenog razloga da spusti pantalone.

(Telegraf.rs/tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C,c,c...

    30. avgust 2013 | 14:34

    Djilkos,nadimak ti pristaje...razumes se u zene,k'o Marica u onu stvar

  • Man

    30. avgust 2013 | 17:44

    Nikada ne bih prevario svoju devojku koja me vec godinama cini najsrecnijim covekom na svetu! Imao sam dosta zena pre nje ali kada naidjete na onu pravu sve druge prestaju da postoje! I svi razlozi momentalno otpadaju.

  • Dude88

    30. avgust 2013 | 15:01

    @Djilkos ovde sam navratila,jer sam videla tvoj komentar koji je mnogo glup. Tebe mozda nisu varale zbog para,vec sto si bio dovoljno nesposoban da ih zadovoljis!Ne vrti se sve oko para,moronu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA