Kako pronaći prijatelja za seks?

Nemate partnera, niste raspoloženi za vezu, a imate jaku potrebu za seksom? Ono što vam treba je prijatelj za seks

  • 32

Prijatelj za seks je "privilegija" koju uživaju malobrojni. U pitanju je osoba s kojom imate seks kad god poželite, a prema kojoj nemate nikakve obaveze koje nameće jedna veza. Naravno, reč je o nečemu što nije lako pronaći, jer da bi ovakav odnos uspeo, potrebno je da se obe strane usaglase oko onoga što žele. U tome upravo i jeste caka.

A vama ukoliko nije do veze i ostalih obaveza, ali želite da imate redovan ili bar koliko-toliko redovan seks, rešenje potražite u prijatelju kod kojeg ćete imati "povlastice". Kako ga naći? Odgovor na ovo pitanje daće vam sledeći saveti.

Bitno je prepoznati ga

Prijatelji sa povlasticama su retkost baš zbog toga što je teško uklopiti da istu potrebu i iste želje ima i muška i ženska strana. Najčešće se dešava da jedan želi vezu, a drugi neozbiljan odnos ili obratno. Međutim, ukoliko svoju pažnju budete usmerili ka prepoznavanju onoga što vam treba, uspećete.

Testiranje terena

Ljubavne faze se kod ljudi menjaju s vremena na vreme, a u vašu korist ide ukoliko je druga strana nedavno izašla iz duge veze i u skorijem periodu ne želi da ulazi u ozbiljnu priču. Ukoliko vam se na životnom putu nađe neko takav, postarajte se da mu date do znanja da niste u potrazi za devojkom ili dečkom. To je na prvom mestu. A potom stavite i do znanja da ste u potrazi za prijateljem s povlasticama i da je prava šteta što nikako ne uspevate da nađete osobu koja bi delila vaše mišljenje.


Ovo će biti odličan potez ukoliko druga strana oseća privlačnost ka vama. Tada ćete zabosti metu pravo u centar, a uz nekoliko komplimenata i dubokih seksi pogleda, vrlo brzo ćete završiti na putu ka vašem stanu.

Šta ne treba raditi

Nikako u ovoj situaciji ne smete da pristupate kao napaljeni tinejdžer kojem je samo do seksa i ničega više. Poštovanje prema drugoj osobi mora da postoji, baš kao i lep način na koji ćete se prema njoj ophoditi. Druga strana mora biti svesna da nije reč o pukom iskorišćavanju, već o dogovoru koji će biti dobar za oboje. Potencijalni partner ili partnerka nije samo običan komad mesa, već osoba sa kojom treba da delite intimne užitke.

Pazite na zamke

Naravno, situacija nije uvek tako jednostavna kao što izgleda. Čak i kada nađete osobu za povremeni seks, verovatoća da će se javiti neki problemi je gotovo stopostotna. Jedan od najčešćih problema koji sa sobom nosi ovakav odnos su emocije. Čovek nije biće koje ništa ne oseća i vrlo je moguće da sve te eksplozije i strasti u krevetu proizvedu kod vas ili partnera emocije koje mogu da naruše postojeći odnos. Najčešće se dešava da se jedna osoba zaljubi i poželi nešto više.

Druga zamka koja može da se javi izazvana drugom su pravila. Važno je da postavite granice. Vi niste tu da biste zajedno sa njim ili njom išli na zajedničke večere, porodične ručkove ili šetali pored reke držeći se za ruke. Tu ste zarad seksa i svih nevaljalih igrica koje želite da radite u krevetu, bez ikakvih obaveza. Veoma je važno da unapred razgovarate o tome.

Dodatni saveti

Iako nema potrebe preterano naglašavati, bitno je da znate da je sigurnost na prvom mestu. Redovna upotreba kondoma dobro će vam doći, jer sigurno ne želite dete s nekim ko vam je partner za seks i ništa više. Drugo pravilo je da budete uljudni i da nikada pred prijateljem za seks ne govorite o drugim vezama, drugim muškarcima ili ženama. U tom trenutku postojite samo vas dvoje i nikakva treća lica ne treba da ulaze u priču.

Takođe, savetuje se i da ne pričate previše o sebi, jer što više budete pričali i upoznavali se, veća je šansa da jedno od vas dvoje poklekne i zaljubi se. Budite oprezni, jer svaka nepažnja može da vas dovede do emocionalnog kraha, vašeg ili druge strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    30. avgust 2013 | 19:21

    Toga je sada na svakom koraku, ali je zatoo teze naci nekog za vezu. Sve su se vrednosti pogubile, sto ce ti decko/devojka i da se trudis oko nekoga kada su svi za sex na izvolte. Ne znaju sta propustaju, gde ce ti bolji sex od onoga koji imas sa nekim u koga si zaljubljen. Trnis od glave do pete i doza zadovoljstva traje duze 10 puta od one koje imas od sirovog sexa.

  • Niko bitan

    30. avgust 2013 | 17:33

    Lako je naci, ali bez emocija tesko...

  • KG

    30. avgust 2013 | 20:01

    Pronaci prijatelja za seks? Pa ko moze prijatelja da seksa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA