Kako da koristite stopala u seksu

Ako do sada niste probali, sada imate priluku, spremite vaša stopala za predigru

  • 10

Noge su pune nervnih završetka, što ih čini važnim erogenim zonama.

SEKS gospodarica otkriva FETIŠ koji ima gotovo SVAKI MUŠKARAC - ali vam nikada neće PRIZNATI

Tražila je stan i dobila ponudu od jednog mladića, ali pod jednim uvrnutim uslovom: Pobegla je čim je čula šta želi od nje!

Ako želite da saznate kako da imate orgazam na način na koji ga do sada niste imali, spremite vaša stopala. Postoje dve stvari koje trebate da znate.

Prvo, koristite stopala za predigru. Ona su puna nervnim završetaka, što ih čini erogenim zonama vrednim istraživanjem. I drugo, samo radite ono što vam prija i što zaista želite.

Ulje je sve

Upoznavanje stopala sa spavaćom sobom ne mora posebno da se najavljuje. Ponudite svom partneru vaša stopala i ulje i predložite mu masažu, dok ze atmosfera ne zagreje.

Foto-ilustracija: Profimedia

Oralni momenat

Ljubljenje i lizanje stopala, tako što ćete početi od onih mesta gde se to najmanje očekuje. Možete i zauzeti neku seksi pozu koja će podstaknuti vašeg partnera na sledeći korak.


Dodir ispod stola

Dodirnite njegove noge svojim stopalom, ispod stola, to ste videli na filmu, ali vas ništa ne sprečava da upravo to priredite vašem partneru u toku večere.

Prava je veština pružiti muškarcu zadovoljstvo na ovaj način, ali se nemojte zaustaviti, usudite se i idite do kraja. Vaš partner će biti prijatno iznenađen.

Kada dođete kući, igru možete nastaviti, tako što ćete ga dodirivati stopalom oko prepona i testisa, igrajte se pa gde vas igra odnese.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA