Ženu je tokom seksa jako zaboleo stomak: Odmah je otišla kod lekara, u sledećem trenutku su joj se borili za život!

Za ovu mladu ženu, noć puna strasti se pretvorila u pravu noćnu moru

  • 0

Kineskinja Ksiao Kuing (26) je zamalo umrla tokom seksa sa suprugom, piše Independent.

3 znaka koja ukazuju da - NIKAD NIJE IMAO SEKS

CELU NOĆ: Uz pomoć ovih trikova seks će vam trajati mnogo duže

Ova 26-godišnjakinja i njen suprug nisu se videli pola godine, a prvi susret bio je strastven. Nakon seksa bol je bio neizdrživ, a žena je obilno krvarila.

Dr Huang Mei iz provincije Hunan rekao je Ksiao nije bila trudna, ali je snimak pokazao da je imala veliku količinu krvi i tečnosti u području abdomena i karlice. Dr Huang obavio je laparoskopski dijagnostički pregled i utvrdio prisutnost krvi u peritonealnoj šupljini, što je opasno po život!

- Izgubila je otprilike 1.500 mililitara krvi u abdomenu, što je približno 40 posto od ukupne količine krvi koju ima u svom organizmu. Da je došla kasnije, bila bi u velikoj životnoj opasnosti - doktor je potvrdio.

Foto: Pixabay

- Iz trbuha je izgubila oko 1500 mL krvi, što je oko 40 posto krvi u njenom telu. Da je došla kasnije u bolnicu, njen život bio bi ugrožen - rekao je dr Huang.


Lekari su na desnom jajniku našli drugu cistu veličine tri centimetara koju su uklonili. Dr Huang tvrdi da je cista mogla da pukne iz dva razloga.

Prvi je visok krvni pritisak tokom dela menstrualnog ciklusa ili mehanička povreda, odnosno njen suprug je možda prouzrokovao povredu tokom seksa.

Prema informacijama stranih medija, Ksiao se trenutno oporavlja nakon operacije.

Ciste na jajnicima su česta pojava kod žena. Reč je o izraslinama ispunjenim tečnošću i uglavnom nemaju nikakve simptome, a pojavljuju se i nestaju bez ikakve potrebe za lečenjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA