Otišla je u školu za oralni seks i naučila više za 2 sata o muškom penisu nego za ceo život

Svrha postojanja ovakve škole je da pomogne ženama da dosegnu viši nivo seksualnog obrazovanja, koje može da se primeni u praksi, a jedna od njih rešila je da proveri da li je to zaista tako

  • 5

Možda će nekim ženama zvuči neverovatno što mi je to palo na pamet, ali htela sam da vidim šta je to što mi takva škola može ponuditi.

"Morao sam, bilo je užasno": Brutalno iskreni razlozi zbog kojih su muškarci LAŽIRALI ORGAZAM

Horoskop otkriva najveću grešku koju svaka žena pravi prilikom oralnog seksa

I konačno sam pronašla stručnu školu za oralni seks i obuku u trajanju od dva i po sata. Svrha postojanja ovakve škole je da pomogne ženama da dosegnu viši nivo seksualnog obrazovanja, koje može da se primeni u praksi.

Ovo su stvari koje sam tamo naučila:

Ne postoje dva ista penisa

Od instruktora sam naučila da treba razgovarati sa partnerom pre nego što dođe do oralnog seksa, jer "nisu svi penisi isti". Ono što ste radili sa bivšim, nećete raditi sa sadašnjim ili budućim partnerom, svi su različiti. Svaki penis je za sebe i tako ih treba i tretirati.

Oralni seks nije samo deo predigre

Većina žena misli da je oralni seks predigra, međutim, to nije istina. Ovom činu se posvećuje jednako pažnje kao i samom seksualnom činu.

Stavljanje kondoma ustima je teše nego što se misli

Taj praktičan zadatak i jedini, koji nisam uspela do kraja da uradim. Veoma je nezgodno jer se kondom povlači unazad. Dakle, mnogo je teže nego što deluje, ali je zaista seksi.

Foto-ilustracija: Profimedia


Dodaci

Seksi igračke mogu da olakšaju posao tokom oralnog seksa ako se pravilno koriste, instruktor nas je stalno podsećao na to. Ako parnerka koristi prave seksi igračke za vaš penis, može da se desi da više ne poželite penetrativni seks, mada to nije cilj, zapravo akcenat je na tom osećaju, koji može da bude zaista dobar.

Dobra manuelna tehnika je preduslov za dobar oralni seks

Same ruke nisu dovoljne, koristite i usta. To je jednako važno kao i manuelna tehnika i naravno lubrikant, to nemojte da zaboravite.

Koristite lubrikant

Ako zatražite od partnera da pljuje na penis, to nije dobra ideja, pljuvaka nije dugotrajno mazivo. Prema instruktoru, lubrikant olakšava posao, a ako je to ukusna lubenica, to može postati zabavnije.

Postoji 37 načina za dodirivanje penisa.

Prema našem instruktoru, postoji tačno 37 stvari koje možete učiniti penisu svojim rukama. Na primer, predložite partneru da koristi ruke da napravi O-prstenove postavljene jedna na drugu, a vi ne zaboravite na testise, jer nisu tu za dekoraciju.

I na kraju, sve je u zagrevanju

Ovo ne treba da zaboravite, to vam je kao priprema pred sam oralni seks.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA