Ovo su najčešći izgovori koje koriste preljubnici, da li vam je poznat neki od njih?

I jedni i drugi imaju svoje tipske izgovore, obratite pažnju na njih, možda vam ukažu na neku aferu vašeg partnera

  • 3

Varanje partnera ili partnerke je najčešći razlog koji dovodi do kraha veze ili braka.

Međutim, nije lako otkriti preljubnika, pogotovo ako je u pitanju vešt manipulator.

Ešli Medison se bavi ovom temom na svojoj internet stranici i iz razgovora sa korisnicima došla je do zaključka koji je zajednički i za žene i za muškarce.

Svaka druga žena u Srbiji je prevarila muža, a 70% muškaraca je neverno: Šta se promenilo za godinu dana?

I za muškarce i za žene, izlazak sa prijateljima i kašnjenje su najvažnija dva izgovora koja koriste kada se radi o aferi.

Oba izgovora omogućavaju im da provode više vremena van kuće u odnosu na druge uobičajene izbore, kao što je odlazak u teretanu ili poslovno putovanje. Za to su im potrebni, kofer, sportska oprema, kupovina poklona sa "putovanja", to je previše komplikovano.

I jedni i drugi imaju svoje tipske izgovore, obratite pažnju na njih.

Foto-ilustracija: Profimedia

Pet najboljih izgovora za muškarce:

Rade do kasno uveče, jer imaju puno posla, je izgovor koji koristi 32 % muškaraca. Zatim, izlazak sa prijateljima kao izgovor koristi 21 % njih, izlazak sa kolegama će koristiti svega 14 %, a odlazak u teretanu, kao izgovor koristi samo 9% muškaraca.


Pet najboljih izgovora za žene:

Izlazak sa prijateljima kao izgovor koriste i žene, ali u nešto manjem procentu od muškaraca svega 29%. Rade do kasno ili gužva je na poslu koristi 18% žena, a prijatelje koji ih pokrivaju koristi 17% .

Čuveni šoping nije uvek pravi šoping, koji žene obožavaju. Neke to koriste samo kao izgovor dok rade neke lepše stvari, čak 15% žena , a odlazak u teretanu samo 12% njih koristi kao pokrivalicu za neki seks na brzinu.

Prema podacima, 50 % preljubnika kažu da samo povremeno menjaju svoj izgovor, a to je sasvim dovoljno da zavaraju trag. Za ostale ispitanike, 25 % njih kaže da uvek koriste isti izgovor, a ostalih 25% kažu da nikada ne koriste isti izgovor.

Čini se da je za većinu preljubnika dovoljno da postanu strateški kreativni kada su u pitanju njihove vanbračne aktivnosti‚što im pomaže da ne budu otkriveni od strane partnera.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duck

    18. novembar 2017 | 08:55

    Kaže meni žena pre neki dan "danas ću raditi duže a posle toga idem s drugaricama na piće i u šoping a posle ću svratiti u teretanu".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA