Bila je na seks žurkama po celom svetu i sada otkriva da li morate da imate odnose, da li se nose kondome i jednu stvar zbog koje mogu da vas izbace

Sve što nam nekad u životu treba je seks i žurke

  • 4

Šta ako vam kažemo da je seks i žurke moguće spojiti i da je uživanje stvarno ravno onom o kome ste uvek fantazirali – čak je i bolje od toga.

Živimo u Beogradu, a otišli smo na svoje prve orgije u Valjevo i sada samo želimo još posle onoga što nam se tamo desilo!

Organizovanje ovakvih zabava je jako zahtevan posao koji ako se dobro obavi garantuje gostima najbolji provod. Organizacija podrazumeva striktan proces prijave, dres kod i pravila pristanka kako bi se organizovala dobra atmosfera koja će u isto vreme biti i sigurna i seksi.

Na ovakvu žurku Žaklina je otišla posle dugo vremena razmišljanja i guglanja o tome šta će sve od nje da se očekuje. Ono što je saznala, bilo je mnogo drugačije od onoga što je doživela. Doživljaj je bio mnogo, mnogo bolji.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Pitanja u prijavi su malo uvrnuta i ima onih koja se odnose na strahove i fantazije. Ono zbog čega će vas sigurno odbiti je dolazak na žurku kako biste imali što više seksa sa što više ljudi. Poenta ovih žurki je da istražite vašu seksualnost sa drugim radoznalim ljudima ne da budete čudak. Nikako ne smete da koristite lažne slike u prijavi, a ako vas odbiju nemojte odmah da besnite. Biće još prilika.

Za ovakve žurke nekada postoji dres kod pa se morate na primer obući u crno. Ali, moja preporuka je da se obučete slojevito pa kako vreme bude odmicalo tako se oslobađajte odeće. Ono što odmah trebate da zaboravite jeste da su ove žurke zapravo masovne orgije gde možete imati seks sa svakim do kraja večeri. Ovakve žurke okupljaju i voajere i egzibicioniste, ali svakako niko nije tu da bi morao da ima seks ili da ima seks sa svakim.

Foto - Ilustracija: Profimedia


Morate da poštujete određena pravila i ne smete da pipnete nekog bez pristanka. Ukoliko neki par ima seks i vi ih posmatrate, nemojte misliti da to što imaju seks pred vama znači da oni hoće da imaju seks sa vama i da očekuju da im se pridružite. Ono što je obavezno je da uvek imate kondome pri ruci. Iako na ovakvim žurkama imate kondome, lubrikant i seksi igračke svuda okolo, može se da se desi da nestane kondoma.

Bitno je da dođete uredni, da vodite računa o higijeni i nikako ne dolazite pijani ako ne želite da dobijete zabranu za ovakve žurke, poručila je Žaklina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA