UGREJTE SE U SPAVAĆOJ UZ POMOĆ SEKSA - dovedite atmosferu do usijanja uz nekoliko prostih trikova

Napolju je uveliko minus, ali zato u spavaćoj sobi možete da dignete temperaturu do usijanja

  • 4

Možda su uslovi napolju loši za vožnju, ali zato je topla spavaća soba idealna da se večeras ugrejete sa partnerom u nekoj vreloj seks akciji.

Otkriven period u mesecu kada žene ne mogu bez seksa i sve bi dale da ga imaju

Naučno je dokazano da je seks dobar za zdravlje i pojačava imuni sistem koji se bori protiv bolesti. Ovo je naročito korisno kada vladaju prehlade i grip. Seks poboljšava i funkcionisanje mozga i smanjuje stres. Kod muškaraca sprečava nastanak raka prostate, a oni koji imaju aktivan seks izgledaju 5 do 7 godina mlađe. Seks dva puta nedeljno smanjuje rizik od bolesti srca za 45 odsto.

Pixabay

Muškarci su više raspoloženi za seks kada je vreme hladnije jer imaju veću stimulaciju kada vide golo žensko telo zimi jer ga viđaju ređe, za razliku od letnjih meseci kada su im izazovni autfiti dostupni na svakom koraku. Sa praktične strane, ništa ne može da vas ugreje tako dobro kao partija vrelog seksa.

Kako biste malo začinili zimske noći odlučite se za neki privlačni autfit. Uske farmerice i duboke čizme su veoma seksi po mišljenju mnogih muškaraca. Druga je mini suknja koja u kombinaciji sa crnim čarapama i čizmama do članaka privlači pažnju. Slojevito oblačenje je isto seksi jer će vas odmotavati sloj po sloj, sluteći šta ga čeka ispod odeće.

Donji veš može da vam pomogne ukoliko imate malih problema sa kilažom tokom zime. Korseti će vam suziti struk a bebi dol može da pokrije stomak. Nemojte samo baciti odeću sa sebe u ćošak i odmah se baciti na posao već se skidajte polako i ne zaboravite na maženje i ljubljenje tek otkrivene kože.

Pixabay


Kako biste mu podrejale maštu pošaljite mu neku bezobraznu sliku ili poruku koja je više nego dvosmislena. Namestite lepo vašu spavaću sobu jer će vas nova i udobna posteljina inspirisati da se prepustite čistim čaršafima i da uživate u dodiru materijala i kože.

Začinite vaš seksualni život novim malo nevaljalim trikovima. Nabavite lisice za vezivanje, povez za oči ili bič i malo se poigrajte, piše Daily Star. Ne tzaboravite da vam za ovo treba pristanak partnera. Uvek možete nabaviti i neki kostim i napraviti od seksa dobru zabavu za oboje. Posle ovako vrele noći, hladnoća vam ujutru neće teško pasti.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlajko

    20. mart 2018 | 07:43

    Ja sam uvek raspolozan za sex ili ljubav kako hocete,, moja zena u zadnje vreme ja kao baba na 99 nista je ne interesuje a tek nam je 36,, izgleda da se moram ponovo zeniti,,

  • čarls bronson

    20. mart 2018 | 10:15

    Kada me neki potrošači pitaju kojia je najoptimalnija dimenzija bračnog kreveta , odgovorim im da je na početku braka i 100×200 veliki , a kasnije i 200×200 zna da bude mali . Na početku braka odnos je muža i žene , na sredini su brat i sestra, a na kraju dve sestre .

  • Boban

    20. mart 2018 | 15:27

    Ako se bracni krevet ne greje redovno, grejace se tudji . . . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA