≫ 

Žene otkrivaju šta misle o muškarcima koji vole da imaju seks sa njima tokom menstruacije

Žensko telo je savršeno u svakom obliku i u svakom delu ciklusa

  • 17

To što je žena dobila menstruaciju ne mora da znači da ona ne treba da ima seks i da muškarac treba da se gadi na njenu prirodu i misli kako je ona prljava i, pobogu, njegov penis tamo ući neće!

Ova stvar može bukvalno da prepolovi dužinu penisa - i trenutno su svi muškarci u opasnosti

Na svu sreću nas žena, postoje muškarci kojima nije problem da budu sa nama i u onim danima i kojima nismo tada grozne jer oni vole nas i našu prirodu onakva kakva jeste. A nekoliko dana u mesecu ona bude krvava.

Foto-ilustracija: Profimedia

Jednom mi je jedan drug rekao genijalnu rečenicu: "Samo najhrabriji pirati plovili su Crvenim morem!". Upravo tako. Ili su hrabri ili su malo, pa, ludi. Nije iskustvo svih devojaka u seksu tokom menstruacije pozitivno jer su neke naišle na malo čudne muškarce. Pitala sam drugarice koje su imale iskustva sa ovakvim seksom da mi kažu šta je to najčudnije što im se desilo.

- Upoznala sam pevača jednog našeg benda koji je potpuno odlepio kad sam m u rekla da sam dobila. Prosto me je molio da imamo seks jer ga krv pali. Završili smo tako što je moja krv bila po njegovom licu. On ne samo da je bio zainteresovan za seks sa mnom bez obzira na menstruaciju, već on i traži ciljano devojke koje su dobile da sa njima ima seks, rekla je Suzana.

Nakon razgovora sa ženama koje su imale ovakvo iskustvo, mogu da zaključim da se i muškarci i žene lože na ovakav seks. Menstruacija je meni grozna, ali dobro ima nas raznih.

- Pravi muškarac će te oralno zadovoljiti čak i kada imaš mentsruaciju. I voleće to što radi tada, kao i ti. Vagina je mnogo osetljivija kada imaš. Za mene to nije seks zato što sam ja toliko zagorela da mi treba sada i odmah. Bila sam sa muškarcem koji bi spavao sa mnom samo kad imam. Jedan me je čak molio da sačuvam malo tečnosti i od toga mu napravim čaj, dodala je Suzana.


Foto-ilustracija: Profimedia, always-info.co.uk

Druga devojka imala je mnogo drugačije iskustvo.

- Zabavljala sam se sa dečkom koji se odselio iz zemlje. Pre njegovog odlaska odlagala sam ciklus 4 nedelje kako bih mogla da uživam u seksu sa njim jer je bio najveći momak s kojim sam bila, znaš na šta mislim. A onda se nedelju dana pre njegovog odlaska sve sručilo iz mene. Bilo je toliko obilno da nisam znala šta ću. Njemu nije smetalo. Čak je pravio foru od toga da je on zombi sa mojom krvi po licu.

Najčudnija stvar je bila ta što sam bila njegova robinja tih sedam dana jer mi nije dao da odem kući. Bilo mi je zabranjeno da koristim uloške i tampone jer je njega uzbuđivao miris menstrualne krvi, ispričala mi je Jelena i ostavila me bez teksta, ali i hrane u naredna tri dana.

Rekla mi je da je raskinula sa njim jer joj je sva ta situacija postala odvratna i odbial je da se viđaju kada ima menstruaciju.

-Zamisli rekao mi je da sam slatka, mislim slatkog ukusa. Svaka devojka ima drugačiji ukus. On je zaboga radio test ukusa za menstrualni seks. Bljak!, dodala je.

Pixabay

Retko koja žena se odluči na seks tokom menstruacije jer se ne osećaju doboljno seksi i privlačno.

- Imala sam prvi put seks tokom menstruacije pre par dana i bilo je tako dobro. Nismo čak ni stavili peškir ispod nas. Nismo dugo izdržali, možda deset minuta. Sve je bilo nekako uže i intenzivnij etamo dole. Bila sam osetljivija svuda i po guzi i po bradavicama... Orgazam mi je bio neviđeno dobar. Bila sam šokirana koliko je moj orgazam drugačiji nego kada nemam menstruaciju. Uopšte nismo ni napravili nered. Nije bilo krvi ni na njegovom penisu, rekla mi je Sonja koja ima 30 godina.

Tokom menstruacije vagina je prokrvljenija i samim tim osetljivija. Cerviks je otvoreniji tokom menstruacije, pa je i veći rizik od polno prenosivih bolesti pa je jako bitno koristiti kondom. S toga, ako nemate ništa protiv i same se osećate dobro onda vas ništa ne sprečava da imate seks i tokom onih dana.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    24. jul 2018 | 21:34

    Poznati mi je da mnoge žene mogu da budu napaljene za vreme menstruacije i nista čudno da partneru ne smeta da ima seks. Ali ove nebuloze, sa oralnim, krvi u čaju, itd, teške gluposti ili je reč o nekim sektasima.

  • kiki

    24. jul 2018 | 01:09

    Strasno!

  • Здрав разум

    24. jul 2018 | 06:22

    Ти који се пале на крв,још траже да пију чај и да им се слива низ лице, мора да су поседнути неким демонима. Свака СТРАСТ не доноси добре плодове,и на крају излуди човека а,ЉУБАВ ПРАВА(која доноси племенитост,лепоту и мир у души) И СТРАСТ разликују се ко НЕБО И ЗЕМЉА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA