≫ 

Prestala sam da imam seks sa nepoznatim muškarcima na jednu noć - i to mi je promenilo život

Marija nikada nije želela da ima bilo kakvu kočnicu u životu, zato je uvek nizala avanture bez i jedne prave veze

  • 2

Marija Del Ruso, novinarka portala "Glamour" otkriva kako jo se život promenio nakon što je prestala da upražnjava kežual seks. Ona se čitav život trudila da iza sebe ostavi veze već na samom njihovom početku, nije želela da ima bilo kakvu kočnicu koja bi je zaustavila u razvoju karijere, zato su se svi njeni odnosi svodili na neobavezan seks. Ali...

Iskusni švaler tvrdi: Pomoću ove 4 fore možeš da varaš do mile volje, a da te devojka nikad ne uhvati

- Skoro čitavu deceniju nisam imala pravog dečka, svoje usputne afere sam koristila kao inspiraciju za moje tekstove i moram priznati da su mi bili jako korisni. Mislila sam da se osećam dobro u tim odnosima i nikad nisam ni poželela pravu vezu sa nekim od tih muškaraca. - piše Marija.

Ali, kako je na Internetu sloboda svuda dozvoljena, Mariju su sve više počeli da nazivaju "drolja". Ljudi su joj slali komentare u kojima su je vređali i često su joj govorili da se nikad nije udala zbog tako linberalnih pogleda na seks.

Foto: Pixabay.com / Marija Del Ruso, novinarka portala "Glamour" otkriva kako jo se život promenio nakon što je prestala da upražnjava kežual seks

- Moj seksualni život je bio zabavan i osećala sam se močno dok govorim o njemu, ali u mojoj glavi je uvek ostojao neki glas koji mi je govorio da to nije ono što želim. - piše Marija.

Jedan od glavnih razloga zaštio je Marija uvek birala kratkotrajne odnose je to što us oni činili da se tako oseća kao feministknija. To joj je pomagalo da oseti da u rukama ima moć kakvu retko ko ima. Ali, jednog dana je sasvim iznenada i bez ikakvog razloga shvatila da tu nema ničega feminističkog i da su takvi odnosi samo gubljenje vremena.

Nekoliko meseci kasnije, Merija je počela da se viđa sa potpuno novim muškarcem. Nakon trećeg sastanka, mazili su se na krevetu i sve je vodilo ka seksu, ali je Marija sve to naglo prekinula i rekla mu da želi da ga upozna bolje pre nego što se bilo šta desi između njih. Ali, on to nije prihvatio baš najbolje, samo se okrenuo i otišao.


- Osećala sam se tako srećno i ispunjeno, kao nikada ranije. Kada sam pogledala kako zatvara vrata ispunilo me je neopisivo zadovoljstvo.- napisala je Marija.

Daljinac

(Telegraf.rs / glamour.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA