Nakon seksa sa 22 godine starijim muškarcem, sve se zakomplikovalo: On ne želi da ostavi ženu, a ni ja nisam svetica

"Stvari između nas su se počele zagrevati jednom u automobilu, kad me je pokupio posle posla i odvezao nas na skrovito mesto"

  • 12

Iako je od njega dele pune 22 godine razlike, ova devojka se ludo zaljubila u svoga kolegu sa posla. Imaju redovan seks i održavaju neku vrstu veze, ali problem je u tome što je on oženjen i nema nameru da napusti svoju suprugu. Očajna devojka se obratila za pomoć onlajn stručnjaku za odnose "Deidre Sanders".

Devojka je napisala:

Nije ni ona slobodna

- Draga Didri, ludo sam zaljubljena u tipa s posla i imamo najbolji seks na svetu, ali on kaže da ne može da ostavi ženu. Njemu je 49, a meni 27 godina. Pridružio se našoj kompaniji pre dve godine i odmah smo kliknuli. Počeli smo da odlazimo zajedno na pauze, a jednog petka mi je predložio da skoknemo do paba na ručak. Bila sam oduševljena već i samim tim što smo šetali jedno pored drugog. Stvari između nas su počele da se zagrevaju u jednom automobilu, kad me on pokupio posle posla i odvezao nas na skrovito mesto. Strastveno smo se ljubili i sve se završilo seksom na zadnjem sedištu.

Recite ovih 5 reči u krevetu i sačekajte da vidite šta će da se desi

Bio je to početak naše afere koja traje i dan-danas. Seks je odličan, ali je u stvari više od toga. Naša povezanost je jednostavno neverovatna. Totalno sam zaljubljena u njega. Iako znam da nikad neće ostaviti ženu, ne mogu se držati podalje. Znam da i on oseća isto prema meni. Ne skida oči sa mene kad smo zajedno. Kaže mi kako bi voleo da je slobodan, ali ima troje dece i ne može da napusti suprugu.

Foto-ilustracija: Profimedia / Devojka ima aferu sa 22 godine starijim kolegom, ali on ne želi da napusti svoju ženu

Ali, nisam ni ja slobodna. U braku sam osam godina sa divnim muškarcem koji me obožava. Sladak je, drag i brižan prema meni, ali naš odnos je dosadan. Mi nikad nismo imali ovakvu strast koju osećam sa svojim ljubavnikom. Dosad sam mislila da se tako nešto događa samo u romanima. Bilo je razdoblja kad smo zahladili odnose, posebno kad bi on otišao na odmor sa suprugom. Tada mi strašno nedostaje i svaki put sebi ponavljam kako ne mogu dalje podnositi tu bol. Ali, čim se on vrati, mi smo opet zajedno.

Čak 59 posto žena je bar jednom učinilo ovo tokom seksa

Provodimo dosta vremena zajedno tokom nedelje jer on živi prilično daleko od posla pa ima alibi za ostanak u hotelu ponekad. Ja sam svoje laganje suprugu usavršila, tako da se bez problema iskradam noću. Silno želim da budem s njim, ali šta ću ako opet odbije da ostavi ženu? - piše devojka.


Foto-ilustracija: Profimedia / Devojka ima aferu sa 22 godine starijim kolegom, ali on ne želi da napusti svoju ženu

Didri odgovara

- Pretpostavljam da će uvek biti tako. Strast koju osećaš se vidi iz tvojih reči, ali ti si za njega samo sočan dodatak skladnom bračnom životu i porodici. On jednostavno neće upropastiti svoj i njihov život. Strastvena afera je stvarno jako uzbudljiva, ali ti i tvoj partner ste u različitim fazama života. Da li bi zaista želela iste stvari u budućnosti, čak i da ste oboje slobodni? Verovatno i sama želiš da imaš pordicu, dok on, pretpostavljam, nije spreman da sve gradi ispočetka. Imaš divnog supruga kog uzimaš zdravo za gotovo. Trebalo bi da sa njim imaš uzbudljiv seks, ako taj trud koji ulažeš u aferu preneseš u svoj brak. Raskini s ljubavnikom - šta kažeš na to da se ti i muž počnete nalaziti u hotelu? - piše Didri.

Daljinac

(Telegraf.rs /thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veki

    2. maj 2018 | 00:09

    Oduvek se zna ovakve veze samo začin za muškarce da osveži sebe ne brak i uvek laže, ona takođe.

  • Nina

    1. maj 2018 | 00:24

    Ne zelim da verujem da postoje ovako jadne zene.

  • 😇

    3. maj 2018 | 23:16

    Svako ima svoje mišljenje,ok...najveću ljubav i strast sam ja doživela upravo sa muškarcem 22 god.starijim od mene... Naša veza traje već 16 god. I trajaće do kraja......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA