≫ 

Kako da upoznate dečka sa omiljenom seks igračkom, a da ga ne uplašite?

Kada se radi o seks igračkama skoro sve žene ih vole, neke su samo znatiželjne i žele da ih isprobaju, dok ih druge intezivno koriste

  • 13

Kada se radi o seks igračkama skoro sve žene ih vole, neke su samo znatiželjne i žele da ih isprobaju, dok ih druge intezivno koriste. Međutim, spominanje svoje omiljene seks igračke dečku, može biti "malo čudno".  Danas, skoro svaka žena ima jedan dildo ili vibrator kod kuće, ali istovremeno se i dalje oseća univerzalni sram kada se priča o seks igračkama. Taj stid je posebno uočljiv kada se radi o "upoznavanju" partnera sa njima.

Pogledajte koliko se Srba, a koliko Hrvata, odreklo gledanja pornića zbog utakmice Francuska - Hrvatska

Možda milsite da će vaš dečko pomisliti da ste opsednuti plastičnim penisima, ali iznenadili biste se kad biste znali koliko je muškaraca otvoreno za korišćenje seks igračaka u krevetu, ali i koliko njih pali kada vide ženu kako te igračke koriste.

Kako da upoznate dečka sa omiljenom seks igračkom, a da ga ne uplašite?

1. Dajte mu do znanja da ga vibrator neće zameniti

Jedna od glavnih muških briga vezanih za seks igračke je ta da ćete ih zameniti za neku od tih igračaka, jer su igračke savršene. Iako, to naravno nije tačno, ponekad to muškarcu morate otvoreno staviti do znanja. Ženske seks igračke ne služe toliko za skupljanje orgazama, koliko za upoznavanje sopstvenog tela, pa tako i za otkrivanje bržeg puta do orgazma. Većina muškaraca to ne može da shvati jer penetracijom lakše dolaze do orgazma nego žene.

Objasnite mu to ovako: Postoji razlika između vožnje auta i automobila: oboje su super opcije prevoza, samo što sa jednim do cilja dođete ultra brzo i pritom radi na autopilot.

Foto: Pixabay.com

2. Pokažite mu kako volite da ga koristite

S obzirom na to da je većina muškaraca sasvim u redu da žena koristi vibrator, većina njih nema pojma kako da ih koristiti. Ako želite svoje veče pretvorite u zabavu za dvoje, moraćete da mu pokažete kako volite da ga koristite. Pokaži mu tačno koji ugao, brzina i stil vibracije vam se sviđa, a zatim samo gledajte kako uživa u pogledu na vas kako koristite vibrator.

Foto-ilustracija: Profimedia

3. Nemojte samo da izvadite igračku i da mu je pokažete

Kako ni on samo ne izvadi izvadi "svoju igračku" pred vas, nemojte ni vi vašu pred njega. Ako je samo izvučete usred akcije, dobra je šansa da ćete ga ohladiti, i u najmanju ruku preplašiti i zbuniti. Dobro bi bilo da pre seksa kad ste oboje dobro raspoloženi spomenete da imate igračku i da popričate malo o svemu što ga zanima. Možda će onda jedva čekati da je koristite zajedno.

Foto-ilustracija: Profimedia

4. Kupite jednu seksi igračku zajedno

Ima li boljeg načina da "upoznate" dečka sa seksi igračkom od toga da jednu kupite zajedno? Od odlaska u sexy šop možete napraviti dejt. Popričajte s prodavačicom, istražujte igračke, pitajte i njega šta ga čini znatiželjnim. Između ostalog, to je idealna prilika da mu malo "prekopate" mozak i otkrijete njegove skrivene fantazije.

Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    20. jul 2018 | 06:05

    То му дође као у политици, помоћник заменика....

  • Zzzz...

    20. jul 2018 | 00:11

    Ja nemam decka imam muza,udata sam,kojim bih mu slucajem pored njega zivog,iznela tu spravicu...odalamio bi me i to dobro..

  • Bgd

    20. jul 2018 | 08:55

    Pa sa kime vi zivite pobogu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA