≫ 

10 stvari koje svi muškarci misle o vagini

Ako ste se ikada pitali šta muškarci vole ili ne, na najintimnijem delu ženskog tela, evo odgovora i na to teško pitanje...

  • 12

Miris, stidne dlake, oblik stidnih usana... Ako ste se ikada pitali šta muškarci vole ili ne, na najintimnijem delu ženskog tela, evo odgovora i na to teško pitanje. Nakon opsežnog istraživanja i anketiranja brojnih pripadnika muškog roda, stručnjaci su napokon došli do konačnog odgovora na pitanje: "Šta muškarci vole kod vagine, a šta ne?"

Kako da upoznate dečka sa omiljenom seks igračkom, a da ga ne uplašite?

Odgovor je sledeći: muškarci zapravo vole SVE vezano za vaginu!

1. Pale li se muškarci na stidne dlake? 

Kad je reč o frizuri intimnih delova, većina muškaraca smatra da je vagina lepa ako nije preterano ošišana i ogoljena. Dakle, ne treba da savršeno stilizujete svoju vaginu, dovoljno je da muškarac vidi centar, rubovi ga ne zanimaju previše.

2. Šta se muškarcima sviđa na stidnim usnama?

Ima ih debljih, ima ih tanjih, mogu biti uočljive ili nevidljive: varijacije stidnih usana su mnoge. Nemojte ih smatrati neprijateljem, sve stidne usne su predivne! Muškarca više zanima kako da zadovolji ženu i kako da ona postigne orgazam, nego kakav joj je oblik stidnih usana.

3. Koliko je muškarcima važno da vagina dobro miriše?

Naravno da svaka vagina ima sasvim poseban miris. To znaju svi muškarci i vole taj miris. Svaka drugačije miriše, a jedino na šta treba da pripazite je da ste "sveži tamo dole", jer to najbolje miriše.

4. Šta muškarci misle o boji vagine?

Mogla bi biti i plavo-crvena, karirana ili ljubičasta sa zelenim pegama, muškarac će je svejedno (ili baš zbog toga) voleti. Ona sija u različitim ružičastim tonovima i muškarcima je neodoljiva.


5. Koliko velika sme da bude vagina prema muškarcima?

Muškarci vole seks. Svejedno im je koliko je vagina duboka, dok god veličina ne utiče na seks i "sladak osećaj", sve je OK.

6. Više ili manje vlažna, kako je vole muškarci?

Njima ne može biti dovoljno vlažna. Nemojte se izvinjavati ako curite poput reke. On to vidi kao svoj uspeh, to ga pali, pa će se potruditi da ostanete vlažni.

7. Šta muškarci misle o seksu sa lubrikantom?

Ne smeta im ni najmanje! I njemu je važno da ste dovoljno vlažni (premda retko koji primeti da niste). Pre nego što osetite bol (ili dođe do neke povrede) radije koristite lubrikant.

8. Šta muškarci misle kad žena ne doživi orgazam?

Njemu nije sasvim lako dovesti ženu do orgazma. Možda ga zabole ruke u nekom trenutku, a kad pomisli: "Da, konačno!", treba bar još toliko vremena da žena doživi  vrhunac. Ali, njemu je to svejedno.

9. Šta se muškarcima sviđa kod penetracije?

Kratko i jasno: SVE! U tom trenutku ni u kom slučaju ne razmišljaju o izgledu vagine…

10. Što muškarci misle o seks-igračkama?

Naravno da žele da doživite orgazam čim ugledate njegov penis. Ali, ako uzmete vibrator u ruke i malo se pripomognete, to mu neće smetati. Ipak obožava seks.

(Telegraf.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA