≫ 

Postoji 12 tipova ženskih orgazama - evo kako se postiže svaki

Malo je dana kada je loše imati seks

  • 5

Orgazmi su korisni iz više razloga: smanjuju stres, opuštaju, čine da se osećate božanstveno i čine da smo bliži sa partnerom, a kako je danas Nacionalni dan orgazma odlična ideja je da upravo danas doživete najmanje jedan.

Muškarci lažu više nego žene kada je u pitanju broj seksualnih partnera, a evo i zašto

Navodno postoji 12 različitih vrsta ženskih orgazama koji variraju od mesta koje se stimuliše tokom seksa. Pogledajte listu svih vrsta i prihvatite se izazova doživljavanja nekog od njih.

Orgazam klitorisa

Orgazam je sjajna stvar za naše telo i zdravlje. Printskrin: Youtube/claytoncubitt

Najpopularniji orgazam je onaj koji se najlakše postiže, a malo žena je istaklo da se njihov partner trudi oko ovog dela tela. Koristite ručnu stimulaciju ovog mesta tokom seksa ili neku seks igračku kako biste doživele ovaj orgazam.

Orgazam G tačke

Manje čest, ali dobro poznat. Neki stručnjaci skreću pažnju da ovakva tačka ne postoji, dok drugi ističu da je ovaj orgazam pravi doživljaj.

Analni orgazam

To je orgazam koji se doživljava tokom analnog seksa. U pitanju je malo kontroverzni orgazam koji malo ljudi prihvata kao pravi. Zidovi analnog otvora su prekriveni nervim završecima pa je zbog toga zadovoljstvo veće.

Pomešani orgazmi

Doživljavaju se višestrukom stimulacijom različitih delova tela u isto vreme pa ne znate da li je stimulacija jedne tačke uzrok orgazma ili kombinacija više njih.


Višestruki orgazmi

Žene mogu da dožive čak 12 različitih orgazama. Foto-ilustracija: Profimedia

Postoje višestruki orgazmi koje možete doživeti na dva načina: imate orgazam, pa odmarate pa opet doživite orgazam, a drugi način je kada uzastupno imate dva ili viš eorgazma bez odmora između njih.

Orgazam u snu

Dešava se u snu i to zahvaljujući veoma živim snovima, a može i da vas probudi iz istog. To ne znači da partner treba da pokuša da ima seks sa vama dok spavate, jer oni se dešavaju sami od sebe.

Cervikalni orgazam

Dešava se tokom duboke penetracije kada penis ili seks igračka dodiruje cerviks. Ovaj osećaj je najintenzivniji u dogi pozi.

Orgazam U tačke

Uretra nam ne služi samo za uriniranje, jer je okružena nekim skrivenim delovima klitorisa. Uretra je sklona infekcijama pa vodite računa o tome.

Orgazam A tačke

Nalazi se odmah iznad cerviksa u predelu pupka. Veoma je teško doci do nje, a potrebno vam je dosta lubrikanta kako ne bi došlo do povrede.

Orgazam bradavica

Stimulacijom bradavica možete doživeti orgazam. Foto: Profimedia.com

Ne mogu svi da iz dožive pa se nemojte osećati loše ako vam neko stimuliše bradavice, a vi ništa ne osećate.

Koregazam

Događa se tokom vežbanja, naročito kada radite vežbe za mišiće stomaka. Dešava se tokom vežbanja ili malo nakon treninga.

Odložena seksualna reakcija

Neke žene mogu da imaju višestruke odložene orgazme koji im donose svetlucanje pred očima i iskustvo orgazma koje je poput zemljotresa.

Ukoliko se “mučite” sa nekim od ovih orgazama ne očajavajte. Nekad je jako teško doživeti orgazam pa to ne treba da vas obeshrabri da nastavite da pokušavate i dalje.

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. avgust 2018 | 07:21

    A komsijski orgazam Pa kolega orgazam Pa plaćen orgazam Pa orgazam kobajagi...

  • Alex

    1. avgust 2018 | 23:27

    12 razloga zašto je bolje biti muškarac. Desanka šakić i udri po već poznatom receptu.

  • Japaja

    1. avgust 2018 | 22:03

    Skvirt, najcesci orgazam! Njega ste zaboravili a naveli ste neke bezveze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA