≫ 

Pružite vašem muškarcu peging i bićete njegova boginja seksa

Ako ste mislili da su regularni orgazmi dobri, šta ćete tek reći za ove

  • 11

Izvesne poze u seksu mogu da vam daju najintenzivnije orgazme koje ste ikada mogli da osetite do sada, a jedna od njih je peging u kojoj muškarci doživljavaju najbolje orgazme.

4 pravila za "nastrani" seks koji će za vašu vezu i seksualni život učiniti čudo

Popularnu pozu mogli smo u poslednje vreme da vidimo u par šou programa, ali i u najnovijem filmu Deadpool. Ali, šta je to peging i zbog čega ga muškarci toliko vole?

Vibrator nije samo za žene. Foto: rabbitvibratorheaven.co.uk

Peging je poza u kojoj žena penetrira u muškarca uz pomoć seks igračke. Prostata, mala žlezda koja se nalazi nekoliko centimetara dalje od rektuma je prekrivena velikim brojem nervnih završetaka i eksperti za seks kažu da njihova simulacija izaziva veliko zadovoljstvo kod muškaraca.

Prostata je erogena zona koja je često zapostavljena, a ukoliko se stimuliše može da pruži neverovatni užitak muškarcu. Ono što je za mnoge muškarce škakljivo u vezi sa pegingom jeste to što ovo umanjuje njihov osećaj muškosti pa se mnogi boje da su homoseksualno nastrojeni ako na to pristaju. Ne, to nije tačno jer ne postoji dugme koje ćete pritisnuti i postati gej. Mnogi muškarci ovo upražnjavaju sa partnerkama i uopšte ih niko ne smatra za gej osobe.

Za peging vam treba strpljenje, ali i pristanak partnera. Foto: Pixabay.com

Pre nego što se odlučite da vašem dečku pružite peging, orazgovarajte sa vašim partnerom i obezbedite njegov pristanak za ovakav seks. Iako vam može delovati veoma zanimljivo morate da počnete laganim koracima. Ne započinjite odmah stimulacijom anusa i penetracijom, već vašem partneru pružite užitak koji će ga opustiti i uzbuditi.


Peging se izvodi uz pomoć jedne od 4 vrste seks igračaka: dildom, kuglicama na ogrlici, posebnim prstenom i lubrikantom. Odaberite igračku koja će i vama i vašem partneru najviše da odgovara, ali i onu koja je napravljena od prijatnog materijala. Biće vam potrebno i dosta lubrikanta bez obzira koju god igračku da koristite. Analni otvor nema svoj lubrikant kao što ga ima vagina pa vam je lubrikant broj jedan u ovom slučaju.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inkvizitor

    9. avgust 2018 | 09:11

    E samo mi još treba da me žena u anus siluje pored konstantnog u mozak a ja da se topim od zadovoljstva. Neka hvala ovaj prirodni i bogom danim seksom sam zadovoljan i previše.

  • Jelena

    9. avgust 2018 | 09:28

    Citala sam o ovome jos davno. Nismo imali igracke ali sam decku prstom masirala prostatu kroz anus dok sam ga oralno zadovoljavala. Kad sam mu predlozila prenerazio se, prvo se opirao, naravno ja kao i uvek uporna i na kraju je popustio. Na kraju je priznao da nije doziveo nikad jaci orgazam, i sad to redivno praktikujemo. Dok ne probate ne znate sta propustate. Tako da, dragi moji muskarci, pustite predrasude, opustite se i uzivajte.

  • Rade

    12. avgust 2018 | 09:22

    Probajte da koristite butt plug dok imate odnos sa vasom partnerkom, dozivecete fantastican orgazam, necete verovati koliko je dobro. Moze se pronaci u svakom sex-shopu, odlicna stvarcica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA