≫ 

Orgazam sa ženom je najbolji: 7 dama otkriva kako i sa kim su doživele najbolje klimakse u životu

Svi se sećamo našeg prvog orgazma, ali šta je sa onim najboljim?

  • 0

Orgazmi su veoma zabavni, posebno oni koje smatramo najboljima u životu, a kada je reč o seksu nekako se sve vrti oko orgazma koji partneri doživljavaju.

Ovo su samo neki od najboljih orgazama i priče koje se kriju iza njih, a koje su rešile da podele žene.

Prvi orgazam tokom masturbacije

Tokom masturbacije se upoznajemo sa svojim telom. Foto: Pixabay.com

- Nisam imala orgazam sve dok nisam napunila 28 godina. Ni jezik, ni prst ni neka druga seks igračka nije mogla da me toliko uzbudi. Konačno, prošle godine moja cimerka nije bila tu i ja sam imala celu sobu za sebe celu noć. Odlučila sam da probam nešto novo. Stavila sam malo lubrikanta na prste i bilo je vrhunski. Onda sam stala i počela da stimulišem moj klitoris pokretima gore-dole. Tda sam doživela neviđeni orgazam. Nisam bila neosetljiva ispod struka i to me je učinilo srećnom. Čak sam malo i plakala, rekla je jedna devojka.

Upotreba vibratora tokom seksa

- Imala sam vibrator neko vreme ali ga nisam koristila. Jednom sam ga ubacila u igru sa dečkom i bilo je sjajno. Doživela sam par malih orgazama koji su bili uvertira za ono što će zapravo da se desi. Osetila sam da je i moj partner blizu orgazma i to me je izludelo. Bilo je ludo i intenzivno. Bila sam van sebe i počela sam čak i da plačem u jednom trenutku. Kada sam povratila kontrolu nad svojim telom posle nekih dvadesetak minuta osećala sam se sjajno, rekal je druga.

Prvi seks sa ženom u trojki

Žene najbolje poznaju telo druge žene. Foto: Pixabay.com

- Bila sam u dvadesetim godinama kada sam se zabavljala sa jednim tipom sa kojim sam često imala seks utroje. Seks sa ženom je ispostavilo se veoma uzbudljiv, intiman i baš je hot. Osećala sam se sjajno i to je ojačalo moju seksualnost, a ako ste radoznali obavezno probajte, savetovala je jedna korisnica društvenih mreža.

Otkriće analnog seksa u trojki

- Bial sam u vezi sa jednim dečkom sa kojim sam često pronalazila još jednu devojku za seks. Postali smo veliki fanovi ovakvih trojki, a onda sam otkrila radosti analnog seksa dok je ona koristila vibrator na meni. Nikad u životu nisam bila toliko uzbuđena. Ko god je rekao da je trojka gužvanjac, nije znao kako da se zabavlja, savetovala je jedna cura.


Prvo iskustvo višestrukih orgazama

- Moj prijatelj sa povlasticama je uvek odličan u seksu, ali me je jednom doveo do 3. orgazma zaredom za veoma kratko vreme. Prvo me je zadovoljio prstima, par minuta kasnije imala sam analni orgazam,  aonda još jedan. Nisam mogla da govorim narednih 5 minuta. Samo sam ležala pored njega. Kada sam konačno ustala posle 10 minuta nisam mogla da stojim jer su mi kolena klecala, ispričala je jedna devojak svoje iskustvo.

Slučajni orgazam na jogi

Joga je veoma opuštajuća i može da dođe do toga da osetite ultimativno zadovoljstvo. Foto: Shutterstock

- Ozbiljno sam počela da se bavim jogom pre 10 godina. Jedne godine sam apsolutno niotkuda imala orgazam na kraju časa. Doslovno sam uzdahnula u transu pred ljudima koji su bili prisutni. Instruktor se nasmejao i počeo da aplaudira kao i ostali učenici. Bilo je zaista savršeno, otkrila je jedna devojka.

Orgazam uz seks igraču

- Moj najbolji orgazam bio je uz seks igračku za parove. Moj dečko sa kojim sam bila za vreme studiranja je kupio tu igračku jer sam imala problema da doživim orgazam. Sa tom igračkom doživela sam orgazam koji ću pamtiti celog života. Osećala sam kao da sam se onesvestila na kratko, a oči su mi bile pune suza. Toliko sam bila glasna da su nas čuli njegovi cimeri koji su imali materijala da ogovaraju danima nakon toga, rekla je jedna od ispitanica.

(Telegraf.rs/global.annsummers.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA