Žene obožavaju da čuju ove 4 nevaljale reči tokom seksa

Da li se i vama zaveže jezik kada ste u spavaćoj sobi?

  • 19

Poznato je da su muškarci vizuela bića, a da žene padaju na muški glas i reči koje im oni igovaraju, a situacija nije drugačija ni kada je u pitanju seks.

Mnogi parovi koriste nevaljale reči kako bi začinili svoj seksualni život. Iako je uzbudljivo, nekad prosto može da vam se desi da vam se jezik zaveže. Kako biste ovo izbegli, neka vam nevaljale reči koje koristite budu bliske i uvek na pameti.

Šapnite joj nešto nevaljalo i posmatrajte njenu reakciju. Foto-ilustracija: Pixabay.com

Kako biste partnerku uzbudili i doveli je do ludila ovo su samo neke od reči koje možete da upotrebite. U nedavnom istraživanju u kome je učestvovalo 5.300 žena, došli smo do podatka da komplimenti mogu da učine da žene polude od želje za seksom i budu toliko uzbuđene da jedva čekaju da akcija počne.

Najpoželjnija rečenica koju želi da čuje čak 32 odsto ispitanica je “tako si dobra”. Dobro reaguju i na jale reči. Dominantna je bila i “doživi jak orgazam za mene” i to za 21 odsto ispitanica, dok je 19 odsto bilo najviše uzbuđeno kada su čule “želim te odmah”. Posao mogu da odrade i “obožavam tvoje telo” kao i “Uzbuđuješ me do ludila”.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Моја

    29. decembar 2018 | 00:50

    Моја воле да чује кад је кажем у току секса ,Уф сутра ми леже плата .😉😀

  • Hulk

    29. decembar 2018 | 07:13

    Ja probao...Kaze zena: Mani pricu nego deri ko sto si dosad...

  • Pele

    29. decembar 2018 | 23:43

    Sve je gluma. Kaže ona meni: "Uf, ratvalio si me" a ja ga stavio mekšeg nego što sam ga izvadio. E to su ženske pohvale. A mi muškarci svašta lupetamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA