≫ 

"Šta da radim? Moj momak je divan, ali seks sa njim je ravan očaju"

Ispovest ove devojke će vas naterati da se zapitate da li je sve ipak u seksu

  • 27

Jedna dama je posle mnogo ljubavnih promašaja našla čoveka svog života. Ali opet ima važan problem - seks sa njim je očajan. Evo kako misli to da reši.

- Bila sam predugo u vezama u kojima su me omalovažavali i spoticali moje samopuzdanje. Zbog toga sam odlučila da više neću ni da pokušavam da se konektujem sa nekim - počinje ispovest anonimna devojka na jednoj društvenoj mreži.

- Taman kada sam se samo fokusirala na posao i postala gotovo nezainteresovana za ljubavne veze, pojavio se moj sadašnji dečko. Prišao mi je u internet kafeu dok sam dovršavala posao za taj dan. Obratio mi se ljubazno i zamolio me da mu dam šifru Wi-fi-a. Dok sam mu već po inerciji odgovaral, polako sam podigla pogled i ugledala prijatan osmeh i prodorne oči. Zadrhtala sam.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

To veče sam uveravala sebe da je baš dobro što ništa nije pokušao, jer bih se verovatno ponovo razočarala. Ipak, kad me je sutradan sačekao ispred istog kafea, bilo mi je drago.

Njegovo udvaranje mi je prijalo i kroz neki dan smo uplivali u vezu. Znala sam da rizikujem, ali mi nije na pamet palo u kom smeru ovo može da ode.

On je neverovatno pažljiv i ono što mi je najbitnije ume da sluša i to do kraja. Mogu da kažem da nememo nikakvih razmirica. Ali imamo ozbiljan problem o kojem ne znam ni kako da pričam.

Naime, sve je super dok ne dođe do seksa. Tada nastaje katastrofa. Nikada nisam srela nekog ko se tako brzo napali, ali još brže svrši. Čini mi se da ni ne odemo dalje od poštenog zagrevanja, a za njega je sve već gotovo. Svestan je toga, ali ništa ne može da uradi. Čak je pokušavao da se suzdrži, međutim njegova priroda mu to ne dozvoljava.


Bukvalno dva puta uđe u mene i već je svršio. Užas.

Foto-ilustracija: Profimedia

Pričali smo o svemu i razmotrili opcije. Pokušavao je da me zadovolji posle svršavanja, bez obzira što je njegov momentum već prošao. Ali jednostavno mene to totalno izbaci iz ravnoteže da ne mogu da se opustim. Tako da mogu da kažem da sam potpuno zaboravila šta znači reč orgazam.

Ipak, nije sve ni do toga. Našla bih rešenje zahvajlujući mnogobrojnim seks igračkama i ostala sa njim u vezi. Ali, ja jednostavno osećam neki nemir. stalno mi je u glavi da se to njemu dešava jer suviše napaljiv. Imam osećaj da će lako da se navrze i na neku drugu devojku. Mislim da me to najviše i sputava da nađem rešenje za ovaj problem. Ne mogu do kraja da budem iskrena i imam osećaj da on to vidi.

Pre neki dan sam ispitivla da li će tako lako da svrši i kada ga oralno zadovoljim. I jeste. Uopšte nije mogao da odloži svoju reakciju. Njemu je bar kratko i altki, a meni nikako.

Foto-ilustracija: Profimedia

Željna sam uživajna u nekome i duge dobre predigre. Željna sam i fantaziranja koje me odvodi u nepoznato. Sa njim to jednostavno nije moguće.

Ne mogu da kažem da sam potpuno nesrećna, jer sam svesna koliko je dobra osoba i koliko mi prija inače. Međutim, verujem da me ovo baca u depresiju - ispričala je nepoznata dama.

- Ljudi recite mi šta da radim? - pozvala je sve koji nešto znaju o ovome da joj daju savet. Možda i vi možete da joj pomognete.

(Telegraf.rs / mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jbt

    31. decembar 2018 | 21:45

    ...daj mu vremena.. mozda mu se previse dopadas I znacis I onda je njemu jos gore...s jednom mi je trebalo dva meseca da se" usaglasimo" jer mi je mnogo bilo stalo do nje. Bili smo u vezi tri godine... a u toj vezi kasnije,samo je sex vredeo...onaj maratonski I bukvalno...svakodnevno...dok nisam smrsao 14 kg

  • Snežana

    1. januar 2019 | 16:13

    Pa hajde da se pravim da dajem savet lično toj devojci, lakše je. 😀 Ženo, ako poznaješ svoje telo dobro i ako je sa tobom sve ok, garantovano možeš da doživis i ti orgazam još brže od muškarca sa kojim si, koliko god da njemu malo treba. Naročito ako uračunamo i predigru. Zato se suoči sa istinom i shvati da nemaš ti problem sa muškarcem, nego da sobom. Mene kao ženu bi plašila činjenica da muškarac može sa mnom da ima maratonski seks i da ne svrsi, a ne činjenica da mu treba malo vremena da svrsi. Zato, preispitaj ti malo i sebe. 😀 Srećna Nova godina svima!

  • VladimirR

    2. januar 2019 | 13:14

    Neka on tebe prvo pripremi što bolje oralno. Još ako uspe i da te dovede do otgazma BINGO. Onda ti njemu se nasadi da budete licem u lice u nekoj sedećoj pozi i bez ikakvih njegovih kretnji. Nikakvo ulaženje i izlaženje! Nego neka tvoj klića bude naslonjen na njegovu kosku dok te ljubi po licu, vratu , grudima ..... Tako će ti pružati zadovoljstvo i postepeno postajati svestan da može da bude u tebi a da ne uprska stvar. Ti laganim ljuljuškanjem možeš dosegnuti klitoralni orgazam dok si ispunjena njegovom alatkom. Posle se razigrajte do svrške. To će njegovom egu prijati i vremenom će postati upotrebljiv muškarac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA