Žene su poludele za vibratorom koji im pruža orgazam sa muškarcem, čak i kada on nije tu (FOTO)

Inovacija u svetu seks igračaka ne manjka

  • 2

Nedavno se na tržištu pojavila nova seks igračka za žene, a u pitanju je vibrator koji moge da se kontroliše preko aplikacije na telefonu.

Novi vibrator koji se zove Lovense Lush nije nalik standardnim vibratorima. On je roze boje, anatomski napravljen za penetraciju u vaginu i stimulisanjem G tačke za višestruke orgazme.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели tip webcam (@tipwebcam) дана

Igračka omogućava upotrebu kako dok ste same i želite da se zadovoljite bez partnera, tako i od strane partnera u toku predigre. Igračka je specifična po tome što omogućava kontrolisanje i na daljinu, pa tako vaš partner može da pokrene aplikaciju i aktivira vibracije dok ste na poslu ili dok sa drugaricama pijete kafu u kafiću.

Foto: lovense.com

Pored toga što ima sjajne i stimulišuće vibracije, on je tih i ne pravi buku, a sve zavisi od vas i vaše reakcije da li će vas neko “provaliti” šta se dešava. Antena ove igračke je kratka i naleže na prednji deo pubične kosti prenoseći tako vibracije do vašeg klitorisa. Kontroliše se preko bluetooth-a kada ste blizu uređaja ili preko interneta ukoliko vašu igračku kontroliše partner.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Lush Venezuela (@lovensevzla) дана

Veoma je lak za korišćenje, tih i diskretan, lako se koristi i pogađa prave tačke. Baterija može da traje 1,5 do 2 sata, a napravljen je od materijala koji je bezbedan. Vodootporan j ei toime lak za održavanje, puni se preko punjača i ima garanciju.


Igračka je dizajnirana da bude diskretna i ostane u istom položaju uprkos vibracijama. Možete da je koristite u spavaćoj sobi, stanu čak i na javnim mestima jer su vibracije tihe. Sve zavisi od vaše mašte.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Lovense (@lovensereview) дана

Dugačak je 12,2 centimetra, a debljina u delu koji se stavlja u vaginu je 3,47 centimetra što ga čini veoma prijatnim i bezbednim za upotrebu. Napravljen je od nežnog pink silikona zbog čega je veoma ugodan za korišćenje jer je nežan prema najuosetljivijem delu ženskog tela.

Foto: lovense.com

Kada ga operete, napunite bateriju i spremite za upotrebu, sve što treba da uradite jeste da instalirate aplikaciju na telefonu, pokrenete je i zabavite se.

(Telegraf.rs/lovense.com/vibratorvixen.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA