"Moj ljubavnik se vratio ženi, jer se plaši svog tate. Ja sada samo želim da joj kažem kakav smo sve seks imali i da ih uništim obojicu"

Ispovest ove žene će vas potpuno rasplakati

  • 26

Iako je bila ljubavnica i sada je povređena, ova žena je rešila da ispriča svoju priču kako bi olakšala dušu i potražila one koji je razumeju. Da li ćete biti jedan od njih?

- Bila sam sa njim 18 meseci. Godinu i po dana predivne ljubavi - počinje svoju priču anonimna žena.

- Ja sam tek izašla iz veze u kojoj sam se prilično iscrpela, a on je bio oženjen. Bili smo savršen spoj jer niko od nas nije želeo da se obavezuje. Seks je bio vatreno dobar, tako da smo se viđali što smo više mogli.

Taj intenzitet je vodio u nešto ozbiljnije. Osetila sam da sam počela da se zaljubljujem. Privlačila me je njegova spontanost, romantičnost i neobaveznost.

Foto: Profimedia / Recite ovih 5 reči u krevetu i sačekajte da vidite šta će da se desi

Jedno veče smo uz litar vina otvorili dušu i rekli jedno drugom šta osećamo. Odnosno, sad znam da sam ja pričala o svojim pravim emocijama, a on o lažnim. Ipak, kad se setim bilo je lepo slušati kako smo stvoreni jedno za drugo i kako ćemo se venčati sledeće godine kada se razvede, gde ćemo sve putovati zajedno i slično.

Da, osećam se kao glupača. U sve sam poverovala.

Pre mesec dana nas je uhvatio njegov tata u kancelariji i napravio čitav haos. Od svega što je rekao ja se samo sećam da sam čula - od čega ćeš živeti. Bilo mi je prestrašno što ga omalovažava i odbacuje. Plakala sam i taj dan i još deset narednih. Moj frajer mi se za to vreme nije javljao. Mislila sam da je u istom stanju kao ja i da pokušava da primiri razjarenog oca koji mu preti odricanjem.

Međutim, on je rešio da me - zaboravi!

Foto-ilustracija: Profimedia


Kada je prošlo još par dana, okrenula sam ga i shvatila da je promenio broj. Tada mi je sinulo da se uplašio. A onda sam zaista i shvatila kakav je muškarac. Plaši se da preuzme odgovornost i da bude srećan.

Nedugo zatim sam još više pošizea, jer mi je pisao na mejl i obrazložio kako je sve bila greška i da on voli svoju ženu.

Hej! Voli svoju ženu?! Da li se tako voli žena? O meni da ne pričam!

Sad bih otišla da kažem toj ženi kakav smo seks imali godinu i po dana i kako je tada i koga voleo. Ne znam ni sama gde se sve nismo viđali i ko je mogao da nas vidi, pa da se tako obelodani cela istina.

Kad bih samo znala da je to neće ubiti, tako bih mu se slatko osvetila. A i onom njegovom smoru od oca.

Ipak, suzdržavam se i patim u sebi - kaže anonimna žena.

- Ne znam da li sam u pravu, ali pucam po svim šavovima i mislim da to nisam zaslužila - završava.

(Telegraf.rs / mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    7. januar 2019 | 09:47

    A od toliko slobodnih ti nasla ozenjenog. Pa ako je nju prevario I tebe ce. To je lanac koji nema kraja. Sad pati I cuti, ne mora bar njegova zena, a mozda I deca, da prolaze kroz haos. Razmisli u koga ces se zaljubiti sledeci put.

  • Vujke

    7. januar 2019 | 07:57

    Sav odgovor lezi na pocetku teksta, ON JE OZENJEN I NE ZELIMO OBAVEZIVANJE. Prema tome cuti i trpi

  • cicka

    6. januar 2019 | 22:31

    Za sve si sama kriva. Jako je bio spreman da zenu vara, tako i tebe... Pamet u glavu...Sama pala-sama se ubila😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA