Marija je imala seks sa tipom koji ima veliki veštački penis - a sada otkriva kako je sve izgledalo

Devojka iz Knjaževca je rešila da samo za vas otvori svoju dušu

  • 18

Marija (26) iz Knjaževca je imala seks sa muškarcem koji ima veštački uvećan penis. Šta mislite da li joj se svidelo?

U svetu se sve više muškaraca odlučuje da uveća svoj polni organ i mnogi pričaju o tome kakav im je seks posle ugradnje implanta.

Sada je jedna devojka iz Knjaževca rešila da progovori i da vam ispriča kako izgleda seks sa momkom koji ima bionički penis.

- Moj dečko nije imao samo mali penis, već nije mogao ni da mu se digne, jer je dijabetičar. Pre par godina se opredelio za bionički penis kako bi rešio svoj problem - počinje priču Marija.

Foto: Profimedia / Recite ovih 5 reči u krevetu i sačekajte da vidite šta će da se desi

- Bio je toliko zabavan i nežan da sam se osećala gotovo jadno što nam je seks bio toliki problem da smo počeli da se udaljavamo. Odjednom, on je došao sa pričom da će ugraditi implant i da će sve biti u redu.

Kada smo prvi put posle njegove intervencije imali seksualni odnos bila sam prestravljena. Naravno, i on je.

Prvo me je dotakao svojim novim polnim organom i ne mogu da kažen da sam osetila razliku. Bio je jednako vlažan.


Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Zatim smo se upustili u akciju i shvatila sam da mu je polni organ jak kao stena.

Da se razumemo, ja razlikujem četiri stepena tvrdoće penisa: labav, polutvrd, tvrd i tvrd kao stena. Ponavljam, polni organ mog dečka je bio tvrd kao stena. Toliko tvrd i veliki da sam imala utisak da vodim ljubav sa bejzbol palicom.

Kod imlanta u penisu je reč o dva dela, jednog koji se napumpava i drugog koji se ručno oblikuje u položaj koji odgovara, trebalo bi, ženi.

Kada je ušao u mene napumpao je svoj penis gotovo 20 puta. Tada sam se prestravila. Međutim, posle par penetracionih ulazaka sam se navikla.

I položaj u koji ga je stavio mi je odgovarao. Tako da mogu slobodno da kažem da je sam odnos bio potpuno prirodan za mene.

Foto: Shutterstock / Igra prljavih reči može da učini seks još boljim

Ono što je istina je da se bionički penis ne spušta kada muškarac svrši i on je spreman za još jednu akciju, ali tada je pitanje da li ste i vi.

Trebalo bi da budete iskreni sa svojim partnerom i da mu kažete koliko seksa stvarno želite inače ćete zažaliti - iskrena je Marija.

Bionički penis omogućava muškarcima da i u poznim (80-90) godinama imaju seks, čemu se Marija i nada ukoliko ostanu u vezi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    31. januar 2019 | 09:12

    Au bato,pa jel ovaj postavi kompresor pored kreveta ubaci miška pa ga nadruka na 5 bara i onda pritisne dugme za ovlazivanje i tako pumpa i trese dok mala ne kaze dosta?Neki moderan seks....

  • Haha

    31. januar 2019 | 07:40

    A ne kaze da decko ima 67 godina a ona 25...

  • Čika delija momak

    31. januar 2019 | 10:13

    I labavi ume da zabavi hehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA