• 0

Prepoznajte sebičnog partnera: Seks sa ovakvim muškarcem je samo za njegovo zadovoljstvo, vi ste nebitne

Seks treba da bude dvosmerna ulica

  • 0

Postoji mnogo trikova kako da vaš seksualni život učinite zanimljivijim i uzbudljivijim, ali nijedan seks trik neće da upali ukoliko je vaš partner sebičan i misli samo na svoje zadovoljstvo i orgazme.

Seks treba da bude podjednako i primanje i davanje, a u njemu treba da uživaju oba partnera. Pazite se takozvanih “princeza jastuka” i “prinčeva jastuka” koji misle samo na svoje zadovoljstvo. U redu je da se na početku veze osećate malo uštogljeno i stidljivo, ali prepoznaćete pasivnog partnera koji misli samo na svoje potrebe uz pomoć par očiglednih karakteristika. Ovo su samo neke od njih.

Brza predigra

Ne preskačite predigru. Foto: Pixabay.com

Predigra je jedan od najvažnijih delova seksualnog čina koji većina parova previđa i juri ka orgazmima. Zagrevanje je veoma bitno za finiš, a ukoliko izbegavate predigru možda j eu pozadini nešto krupno. Možda je vaš partner bio u vezi sa nekim ko nije voleo predigru, možda ima problem sa prevremenom ejakulacijom, a možda je samo sebičan.

Negiranje, ismevanje i nepoštovanje vašeg zadovoljstva

Ukoliko vaš partner preskače predigru i odmah se baca na posao, zapitajte se da niste vi tu samo zbog njegovog zadovoljstva. Preskakanje predigre zbog velike želje je jedno, ali ukoliko se vaše potrebe i uživanje stavljaju po strani to nije u redu. Još ako se vaš partner posle orgazma okrene i zaspi kao klada, mislimo da vi tu više nemate šta da tražite.

Hvalisanje prijateljima o vašem seksualnom životu

Nekome ne smeta kada se partner hvali seksualnim životom, ali ko još voli iznošenje detalja u javnost? To je samo još jedan od pokazatelja sebičnosti.

Koristi vaš orgazam kao svoj trofej

Orgazam treba da bude vaše zadovoljstvo. Foto: Pixabay.com

Dobra je stvar kada vaš partner želi da vi doživite orgazam, ali zapitajte se čije najveće zadovoljstvo treba da bude vaš orgazam? Ukoliko je vašem partneru bitno da doživite orgazam kako biste uživali to je u redu. Ali ako koristi to kao svoj lični uspeh, bežite glavom bez obzira.

Šta kada shvatite da je vaš partner sebičan u seksu?

Probajte da razgovarate sa njim o vašim potrebama i percepcijama, jer možda nešto ne radi svesno i namerno. Iznesite jasno vaše potrebe i zahteve i komunicirajte. Nemojte da zauzimate strogo kritički stav, već i pohvalite da radi stvari dobro samo da vam neki postupci bodu oči i smetaju vam.

Ukoliko naiđete na zid i negodovanje, okrenite se i nastavite da tražite dalje partnera koji će sa vama uživati u seksu i zadovoljstvu. Očigledno ste u vezi sa pogrešnim partnerom koji se neće promeniti.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok