Skinuli se makedonski vatrogasci: Žene uzdišu za ovim hrabrim muškarcima (FOTO) (VIDEO)

Seski spasioci sinoć su podigli atmosferu do usijanja u makedonskoj prestonici

  • 3

U makedonskoj prestonici sinoć je promovisan prvi kalendar sa fotografijama obnaženih vatrogasaca – spasioca iz Skopske vatrogasne brigade koji su svokim seksi izgledom izmamili uzdahe žena.

Pojavljivanje kalendara sa zgodnim muškarcima skinutim do pola, koji se svakodnevno bore da nekome spasu život, izazvalo je uzdahe nežnijeg pola.

U komentarima na socijalnim mrežama žene ističu da bi bile još „radosnije“ da su vatrogaci na fotografijama pokazali „nešto više“.

U kalendaru se nalazi 13 kolor fotografija iz sve četiri čete Protivpožarne brigade iz Skoplja, snimljene u prostorijama brigade. Osim obnaženih poprsja mladih vatrogasaca, prikazan je i deo voznog parka i zaštitne opreme koju nose vatrogasci.

- Mnogi vatrogasci su kritikovani zbog svog fizičkog izgleda. Prigovara im se da su debeli, a svoj posao besprekorno obavljaju više od 30 godina. Fizički izgled nije presudan u vatrogasnoj službi, a iskustvo i znanje starijih kolega mnogo nam znači, izjavio je vatrogasac Mihail Karakolev, od koga je i potekla ideja da se i u Severnoj Makedoniji napravi klendar sličan onima koji se odavno prave u svetu.

(Telegraf.rs/D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika delija momak

    12. mart 2019 | 14:36

    Ne verujem da su žene ovoliko snizile kriterijume. Možda više uzdišu zbog toga što imaju državni posao hehe Takvo vreme došlo, šta ćeš

  • Zorica

    13. mart 2019 | 00:10

    Gorim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA