≫ 

"Iznervirao me šef i spavala sam sa dečkom svoje najbolje drugarice - šta da uradim da mi oprosti?"

Prošle subote sam spavala sa dečkom najbolje drugarice i ona sada ne želi da mi oprosti. Ne znam šta da radim

  • 20

Jedna devojka je napravila ogromnu grešku u životu, ali sada se kaje i želi to da podeli sa svima vama kako ne biste učinili isto što i ona.

- Moja najbolja drugarica otputovala je u Irsku za vikend da poseti trudnu rođaku. Nije ni znala šta mi se u tom trenutku dešavalo u životu, otišla je bez pozdrava, ne sluteći šta će se dogoditi dok ona nije tu - počinje svoju ispovest anonimna devojka.

- Tih dana osećala sam se veoma usamljeno, slabo. Na poslu me je šef maltetirao, nisam imala na koga da se oslonim. Kobne večeri sam čini mi se bukvalno istrčala sa posla u suzama i naletela na dečka svoje najbolje drugarice.

Dopustila sam mu da me isprati kući. A zatim sam ga, zaista, bez zadnje namere, pozvala da uđe u mouj stan. Bio mi je potreban neko da me sasluša.

Foto-ilustracija: Profimedia / 7 tipova žena koje muškarci ne vole

Seli smo na kauč. Otvorila sam flašu vina, ne sećam se ni koliko sam tačno popila. Dugo smo razgovarali o problemima, tešio me je i rekao da će sve biti u redu. Zagrlio me je i poljubio u čelo.

U tom trenutku uhvatila sam se za njega kao za slamku spasa. Jedna stvar je vodila drugoj, završila sam na njemu, a zatim i ispod njega. Prespavali smo, ostao je i to popodne kod mene. 24 časa ludačkog seksa ne mogu da izbrišem, zar ne? A tako bih volela.

Kada se drugarica vratila, čula sam da je sve saznala. Međutim, od nje ni traga ni glasa. Zvala sam je, pisala joj na hiljade poruka izvinjenja, slala pisma, zvala zajedničke prijatelje. Molila sam je da mi oprosti. Šta još mogu da uradim? Rekla sam joj da duboko žalim što sam ga ubacila u svoj krevet i izdala je.


Foto-ilustracija: Profimedia

Ona i ja smo bile tako bliske. Viđale smo se svake subote i čule smo se porukama četiri puta dnevno. Bila mi je tu kada mi je mama umrla i ja sam bila tu za nju kada joj je umrla baka. Takvo prijateljstvo je neponovljivo. Sada je ne mogu ni da je dobijem na telefon i to mi srce slama.

Za Božić sam joj kupila bocu vina i najskuplju bombonjeru i to mi je bacila u lice. Za rođendan, nije dozvolila da joj priđem, a kamo li da joj dostavim poklon. Dala sam joj "beauty" vaučer u vrednosti od 50 dolara, pocepala ga je na moje oči.

Čula sam da je oprostila njemu, ali zašto ne želi meni da oprosti?

Foto-ilustracija: Profimedia

Osim toga, ovo nije prvi put da ga je uhvatila kako je vara. Prošle godine zatekla ga je u njihovom zajedničkom krevetu sa dve bliznakinje, a pretprošle godine uhvatila ga je sa njenom starom  odvratnom šeficom. Zašto je on zaslužio da mu oprosti, a ja nisam? - sa kajanjem i razočaranjem priča anonimna devojka.

- Zajednički prijatelji mi kažu da ona ne želi više nikada da me vidi. Kako može da bude toliko nepopustljiva? Znam da sam potpuni idiot, želim da vratim vreme, ali kako? Kako?! - pita se ona.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    25. februar 2019 | 07:01

    Spavaj opet sa njim i osveti se sto te ignorise ,glupaca jedna bezosecajna .

  • Ojdanic

    25. februar 2019 | 06:50

    Trebala si sa sefom spavati i sve bi ti se problemi resili.

  • Nbg

    25. februar 2019 | 06:34

    Da spavas i sa drugaricom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA