≫ 

Muškarci otkrivaju 7 stvari zbog kojih mogu da izgube volju za seksom

Drage dame, ako ste mislile da je to nemoguće, i muškarci mogu izgubiti volju za seksom

  • 4

Muškarci mogu da izgube volju za seksom iz više razloga, a iako su žene mislile da oni mogu uvek i svuda moraćemo da vas razočaramo.

Britanski seksolog Trejsi Koks prikupila je odgovore nekoliko muškaraca različitih godišta i bračnog statusa, a pitala ih je šta ne vole kada žene rade za vreme seksa. Neki odgovori su bili predvidljivi, dok su drugi bili potpuno neobični.

Foto-ilustracija: Profimedia

- Ne volim žene koje se pretvaraju da vole seks - rekao je jedan od ispitanika. On je kazao kako mu se to često događa, te kako njegove partnerke u početku kažu da "obožavaju" seks, ali se šest meseci kasnije situacija menja, te on tada ima osećaj da je u krevetu sa drugom ženom.

- Ne volim previše teatralnosti u seksu - naveo je drugi ispitanik koji je naglasio kako je bio sa devojkom koja je prebrzo počela stenjati. Nije mogao da veruje u njenu "izvedbu" i kaže kako nijedan muškarac ne voli kada žene preteruju.

- Ne volim kada žene ne vole da eksperimentišu - naveo je muškarac koji svoju partnerku nije mogao nagovoriti da s njim proba nove stvari. Dodao je da on voli da istražuje i da bi mu smetalo da ima partnerku koja ne deli njegovo mišljenje.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Žene koje nemaju samopouzdanja mi nisu drage - kaže muškarac koji čvrsto veruje da je poverenje najvažnija stvar između njega i njegove partnerke i da bi ona trebala da se opusti i veruje mu u krevetu.


- Ako ne zna da se ljubi, verovatno mi se neće svideti - kažu muškarci koji ne vole kada njihova lepša polovina ne zna da se ljubi.

- Neprijtan miris nam smeta! - pogotovo ako su žene već unapred svesne da će se nešto desiti u spavaćoj sobi. Muškarci kažu kako im ne škodi da se sredi pred odlazak u krevet.

- Ne volimo žene koje previše zapovedaju - naveo je jedan od muškaraca dodavši kako ne može da odluči šta mu je gore, žene koje ne daju nikakvu povratnu reakciju ili žene koje previše pričaju i traže.

Na kraju, zaključili su i kako im smeta kada žene pričaju o svojim drugim partnerima, kada se ne odvajaju od telefona, kada im tepaju i kada dozivaju ljubimca za vreme seksa. Nisu im drage ni situacije kada žene "malo više popiju" ili kada lažiraju orgazam.

(Telegraf.rs / klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sindi

    31. mart 2019 | 15:43

    a sta nama zenama smeta?? Bitni su samo muskarci kao.. ajd sad

  • Zena

    31. mart 2019 | 16:32

    Nije mi jasno zasto ljudi imaju potrebu da se foliraju? Budite ono sto ste..lakse je na pocetku biti originalan i jasno znate na cemu ste.Sta znaci odglumiti orgazam? to je laganje sebe i nervoza.Usmerite partnera na ono sto vam prija i uzivacete.Pravi muskarac ukoliko mu je bar malo stalo do vas osetice sta je gluma, a sta istina. Uzivajte!

  • Lovac

    31. mart 2019 | 08:13

    Sve je to normalno!!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA