≫ 

Palac razotkriva penis!

Nasuprot uvreženom mišljenju da oblik nosa može da ukaže na veličinu muškog polnog organa, posebno što je ovo netačno uverenje našlo svoj odraz o u izreci "kakav nos, takav ponos", istina je da nos zapravo nema nikakve veze s tim. Zato ima palac!

  • 15

Stručnjaci s portala Intimatemedicine tvrde da oblik palca mnogo govori o obliku, debljini, dužini i zakrivljenosti muškog polnog organa.

NIJEDAN PENIS NIJE ZA BACANJE: Evo šta možete da radite s crvićem, šta s viršlom, a kako da se izborite s batinom!

Oblik

- Kada je reč o palcu koji je na početku širok, pa se prema vrhu vidljivo sužava, možete zaključiti da i penis ima istu siluetu. Penis će završiti s malo manjim glavićem, dok će ceo trup penisa u obimu biti poprilično širok.

- Glavić će biti širok ako je palac na ruci prema vrhu malo širi.

- Kada pred vama bude muškarac s dugim i debljim palčevima, koji se na vrhu suze, u njegovim pantalonama ćete naći poprilično velik i širok penis s manjim glavićem.

- Ako je oblik palca uzak, a na vrhu, blizu nokta vidljivo se širi, onda će i glavić biti vidljivo širi od celog penisa.

- Muškarci koji imaju lep i skoro ženstven oblik palčeva takođe imaju veoma lep i ujednačen penis.

- Ako su prsti malkice zakrivljeni, nemojte da budete iznenađene ako je i njegov penis blago nagnut.


- Kod muškaraca čiji se predeo pored nokta veoma primetno presavija prema spolja, penis će biti blago povijen ili žilav.

Dužina

Da biste bi procenili dužinu penisa, morate da uzmete u obzir čitav dlan. Ali pažljivo, ako su prsti u poređenju s celim dlanom prilično dugi, to ne znači da će dužina penisa biti tome primerena. Dužinu dokazuje samo dužina palca, koju upoređujete s dužinom ostalih prstiju u poređenju s dlanom.

Dakle ako ste jedna od onih dama koje kvalitet stavljaju rame uz rame s kvanitetom, sada ćete muškarca svojih snova lako pronaći već na prvom sudaru.

Širina

Na isti način možete razaznati i širinu penisa. I ovde uzmite u obzir dlan i ostale prste. Procena širine penisa na osnovu palčeva uvek je stoprocentna, ako je vaš pogled dovoljno precizan.

Kada posmatrate širinu palca, ne gledajte samo od sredine, već sve od početka do vrha prsta. Naravno, govorimo o posmatranju spoljne strane palca, a ne unutrašnje, prilikom čega ruku nagnete tako da gledate direktno u palac.

(Telegraf.rs / Doznajemo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jok!

    21. jul 2013 | 15:43

    Moj bivsi...niti veceg noznog i rucnog palca,niti manjeg penisa. Tako da i ova teorija pada u vodu

  • Docker

    22. jul 2013 | 06:35

    Pa zato se kaze k*r*c-palac...

  • KG

    21. jul 2013 | 15:10

    Uvek sam se pitao zasto mi je tako debeo i dug ? ( palac na ruci).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA