≫ 

Čekala 3 godine da pokloni Novaku portret od kilometar i 600 m konca: On se obradovao kao dete!

Mlada umetnica Sanja Lazić dočekala je da pokloni svom idolu umetničko delo i da ga oduševi

  • 8
Novak Đoković, Sanja Lazić, umetničko delo Novak Đoković i Sanja Lazić ispred umetničkog dela; Foto: Privatna arhiva

Novak Đoković se uveliko priprema oko organizacije Adria Tour-a u Beogradu, koji je na programu ovog vikenda. Dok užurbano radi i priprema se za spektakl u našoj prestonici, gde će pored njega učestvovati još neke zvezde tenisa poput Dominika Tima, Aleksandera Zvereva, Grigora Dimitrova, Novak je dobio i jedan poklon koji ga je oduševio.

U pitanju je umetničko delo, njegova slika urađena u specifičnoj tehnici, od kilometar i 600 metara konca, koji je upotrebljen za sliku.

Sama slika je visoka 2 metra i 40 centimetara, a široka metar i 22 centimetra, Sanja Lazić, mlada umetnica koja ju je napravila, čekala je tri godine da dobije priliku da je pokloni Novaku.

Konačno je dočekala taj dan, uz pomoć Novakovog oca Srđana, koji je pomogao da se napravi iznenađenje, a pripomogao je i mlađi brat Đorđe, koji je sada direktor Adria Tour-a.

Novak je bio oduševljen kada je ugledao fotografiju, a Sanja je za Telegraf opisala kako je Đoković reagovao i svoj najlepši dan u životu jer je upoznala svog idola i imala priliku da mu pokloni sliku.

- Susret je je bio predivan,mnogo sam srećna što mi se ukazala prilika da upoznam Novaka! Ko ne bi bio srećan da upozna takvu veličinu od čoveka i vrhunskog sportistu? Oduševio me je svojom dobrotom, on je zaista jedan divan i prizeman čovek. Mnoge bi na njegovom mestu ponela slava. On piše istoriju sporta koju verujem da niko nikada ne može da nadmaši! Ponosna sam što ga Srbija ima! Hvala mu što našu zemlju predstavlja u najboljem mogućem svetlu i kao broj 1 u tenisu, tako i kao čovek!

- Imala sam susret sa mnogo poznatih ličnosti,svako od njih se mnogo obraduje i jako lepo odreaguje na moju umetnost i talenat, ali Novak je nešto posebno, neka mi ostali ne zamere - uz osmeh dodaje Sanja, koja nam je opisala i kako se Đoković obradovao poklonu.

- On se obradovao kao dete. Zaista mu se videla sreća u očima, bio je oduševljen! Pohvalio je moj rad: "Vau, kako je sjajno, ne mogu da verujem. Ti ovo jedina radiš? Ovo je neverovatno, prelepo. Kako ti ide Instagram? Da ti se javim, da ti dam jedan poklon. Mnogo ti hvala, čućemo se" - prepričala nam je Sanja.

Ona kaže da joj je najveći poklon to što je upoznala Novaka, a autogram koji je dobila uramiće i čuvaće ga na zidu svoje sobe.

- Meni je najveći poklon što sam ga upoznala, poklonila mu portret i što sam videla da se zaista obradovao. Kao što vidite sve smo to zabeležili, fotografisali smo se i stvorili smo jednu lepu uspomenu. Dobila sam i autogram koji ću uramiti, da krasi zid moje sobe! Njegove reči i pohvale su mi još jedan motiv više, da se borim za ostvarenje svog sna! A moj najveći san je da uspem u ovoj umetnosti, kako bih prikazala nešto lepo, neobično i kvalitetno!

- Danas se umetnost nažalost mnogo manje ceni nego ranije,moj cilj je da to promenim! Mnogo je talentovane dece koja se bave nekom vrstom umetnosti,treba ih ohrabriti i motivisati da istraju u tome! Naravno i u svemu drugom sto je ispravno u zivotu,sport,pevanje,ples....

Novak Đoković, Sanja Lazić, umetničko delo Sanja sa Novakom; Foto: Privatna arhiva

Ona se zahvalila Novakovom ocu i bratu koji su pomogli da se ovo iznenađenje sprovede u delo.

- Želim da se zahvalim njegovom ocu, gospodinu Srđanu Đokoviću sa kojim sam imala dogovor da iznenadimo Noleta! Naravno i njegovom bratu Đorđu Đokoviću, koji me je pažljivo saslušao i odmah uputio na mesto gde ćemo postaviti sliku do susreta sa Novakom. Hvala svim zaposlenim ljudima u "TC Novak" na ljubaznošću i pohvalama. Bilo mi je zadovoljstvo da upoznam Novaka i sve te predivne ljude. Novaku hvala na izdvojenom vremenu, pohvalama i lepim rečima! Hvala mu za osmeh i radost kada je ugledao portret. Za zahvalnost i svu tu dobrotu koju nosi u sebi! Hvala Novače na svemu - oduševljeno je za Telegraf ispričala Sanja.

Video: Ekskluzivni snimak malog Novaka sa prvim reketom: Ta ljubav se ne može prepričati

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    10. jun 2020 | 11:03

    Meni baba sto puta rekla što gledaš taj fudbal oni igraju i imaju miliona, devojke, vile, automobile a ti nemaš zašta pas da te ujede

  • Nina

    10. jun 2020 | 15:21

    Svaka cast devojci.Ovo je zaista prava umetnost.Ja jedva i da usijem nesto kako treba.😢

  • Ana

    10. jun 2020 | 15:54

    Nole mi te volimo. Napred nas Nole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA