≫ 

Tim i Zverev oduševljeni Novakovim dočekom na aerodromu: Stigli su u Beograd privatnim avionima

Najbolji teniser sveta pokazao i da je sjajan domaćin

  • 1
Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Novak Đoković Foto: Srđan Stevanović

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, domaćin "Adria Tour", zajedno sa bratom Đorđem, direktorom turnira, poželeo je dobrodošlicu prvo Austrijancu Dominiku Timu direktno na aerodromskoj pisti, a 30 minuta kasnije u Beograd je privatnim avionom doleteo i Aleksandar Zverev iz Nemačke.

Igrači su bili oduševljeni ovakvim dočekom, poručivši da su srećni zbog dolaska na "Adria Tour".

- Hvala Novaku što je organizovao jedan ovakav događaj, na kom je primaran humanitarni aspekt. Naravno, potrudićemo se da pružimo što bolji tenis i da publici priredio dobar ugođaj - rekao je Tim.

Zverev je stigao u društvu lepše polovine, ali i par članova stručnog štaba.

- Nedostajalo mi je druženje sa teniserima. Nismo se videli još od Indijan Velsa. Siguran sam da će ovo da bude izuzetan dogadjaj, u gradu u kom dugo nisam bio. Beograd mi je ostao u lepom sećanju, ovde i u Novom Sadu sam svojevremeno igrao fjučerse, ali nisam stigao mnogo toga da vidim - objasnio je Nemac.

Pogledajte i sve fotografije sa dočeka:

Adria Tour počinje sutra, a zvanična ceremonija otvaranja kreće od 16 časova. Sledi miks dublu u kom će igrati Jelena Janković, Olga Danilović, Nenad Zimonjić i Novak Đoković. Posle toga, oko 18h, se igraju dublovi, gde će igrati još i Dimitrov, Zverev, Troicki, Zimonjić i drugi teniseri.

Specijalni deo programa rezervisan je za žreb, koji će se odvijati tako što će teniseri imati zadatak da servisom pogode određeni cilj, u kom se nalazi ime njegovog protivnika u grupi.

Video: Đoković u Beogradu trenirao sa Dimitrovim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadinac kg

    11. jun 2020 | 17:32

    Svaka čast,domaćin pravi tako dočekuje goste!!🇷🇸🇷🇸💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA