Pobeda Đokovićeve ekipe: Dve asistencije za Novaka, gol iz mrtvog ugla, raspoloženi Savo Milošević

Sjajn fudbalska predstava u revijalnom meču na Dorćolu

  • 0
Adria tour fudbal, Novak Đoković Foto: Marko Jovanović

Najbolji svetski teniser Novak Đoković i njegova ekipa Adria Tour pobedila je Art Tim sastavljen od pevača i glumaca u revijalnom meču rezultatom 3:2 (2:1)!

Novak je definitivno obeležio meč sa dve asistencije za drugi i treći gol, dok je jednu upisao i Savo Milošević koji je "pomagao" teniserima na ovom meču.

Trener Partizana je na početku meča pogodio i stativu, malo posle parade golmana "crvenih" kojom je zaustavio zicer Đokovića. Međutim, Milošević je nedugo zatim provozao protivničku odbranu kao Lionel Mesi i spojio je sa golom Damira Džumhura.

"Beli" su povisili na 2:0 preko Filipa Krajinovića kom je asistent bio Đoković, da bi "crveni" smanjili rezultat u finišu poluvremena golom iz penala. Viktor Troicki je tada jurio sudiju Anđelu Petrović sa centra tražeći da ne pokaže na belu tačku.

Ekipa pevača i glumaca je u drugom delu izjednačila na 2:2 sjajnim golom skoro iz mrtvog ugrla, ali su teniseri već u sledećem napadu dali treći gol. Asistent Đoković, strelac Grigor Dimitrov.

Prvi reket sveta je tom prilikom dobio i žuti karton, jer je gol slavio dizanjem dresa, a sudija Anđela Petrović je taj trenutak iskoristila da Noletu uzme autogram. Meč je trajao dva puta o 30 minuta, s tim da je kraj sviran u 57. minutu.

Za Novakovu ekipu su, između ostalog, nastupali Đorđe i Marko Đoković, Damir Džumhur, Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Viktor Troicki, Filip Krajinović, Dušan Lajović, Andrija Kuzmanović, Dragan Jovanović Gagi, Savo Milošević...

Art Tim su, s druge strane, predvodili, Vedran Blagojević, Bojan Vasković, Aleksandar Radojičić, Miloš Petrović Trojpec, Igor Miljković, Milan Mitrović. Rajko Šarić, Viktor Savić, Miodrag Anđelković, Luka Tabašević, Nikola Glišić, Lazar Đukić, Miloš Stojanović "Smoke Mardeljano", Danijel Čehranov, Marko Đurovski, Branislav Lalić, Marko Gizdavić i Igor Lazić "Niggor".

Pogledajte golove:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA