≫ 

Dorćol grmeo od ovacija za Đokovića, bila je dovoljna samo jedna njegova izjava

Novak nakon meča sa Troickim priznao da je sanjao da neku pobedu proslavi na svoj karakterističan način pred domaćom publikom

  • 0
novak đoković Foto: MN Press

Novak Đoković je u "relaks modu" savladao Viktora Troickog, koliko je bio dominatan svedoči i ekspresno dobijen prvi set, za samo 17 minuta, rezultatom 4:0. Na kraju, laganih 2:0 za prvi trijumf na "Adria Tour" turniru u Beogradu.

Novakovo "srce je puno", najviše zbog činjenice da je "svoj na svome", u Beogradu, pred svojom publikom...

- Igrali smo egal u prva tri gema, onda mu je malo pala koncntracija u četvrtom, a pošto se igra u ovako skraćenom formatu, do četiri, bez prednosti, jedan brejk je dovoljan da se dobije set. Vrlo lako možete da izgubite i  samopuzdanje i ritam igre koje je on imao u prvih nekoliko gemova - rekao je Nole o samom meču sa svojim velikim prijateljem.

- Hvala Viktoru, hvala svakom igraču još jednom što su došli i što su ulepšali vikend tenisa u Beogradu. Nadam se da svi uživate. Hvala što ste ostali u velikom broju, hvala vam puno - obraio se i publici naš as, uz neizbežneovacije kao odgovor na sve što radi u karijeri.

Adria Tour, Novak Đoković, Nenad Zimonjić Foto: Nikola Tomić
novak đoković Foto: MN Press

Na pitanje "koliko mu je nedostajao tenis i karakteristična proslava na kraju (slanje ljubavi prema navijačima)", Novak je dao odgovor koji je naročito oduševio publiku.

- Moram da priznam, od kada sam krenuo da proslavljam na način na koji proslavljam nakon pobeda, po svetu, sanjao sam da jednog dana to mogu da uradim i u Beogradu, i evo to se obistinilo, biće još nekoliko puta nadam se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA