Đoković oduševio košarkaše Zadra, bivša hrvatska teniserka ga dočekala tokom posete

Novak u poseti na treningu juniora pomenutog kluba, ali i SC "Višnjik"

  • 4
Adria tour, Novak Đoković - Aleksandar Zverev Foto: Marko Jovanović

Najbolji svetski teniser Novak Đoković stigao je u utorak tokom dana u Hrvatsku gde će učestvovati na Adria Touru tokom vikenda koji je pred nama!

Iako je tek došao u Zadar, Đoković je stigao da ode u "radnu posetu" Sportsom centru "Višnjik" gde je obišao juniorski tim Zadra koji je trenirao u "Krešinom domu."

Tom prilikom se fotografisao sa ovom mladim igračima, a klub mu je putem Instagrama napisao: "Dobrodošao u grad košarke."

Đokovića je u "Višnjiku" dočekala i nekadašnja hrvatska teniserka Iva Majoli, a u njihovom društvu je bila i predsednica Teniskog saveza Hrvatske Nikolina Babić koja je bila gošća na Adria Tour-u u Beogradu.

Turnir u Zadru biće svečano otvoren u petak od 17 časova, nakon čega će Novak igrati egzibiciju sa drugim zvezdama turnira, dok se u subotu očekuju mečevi od 12 časova, a u nedelju od 14.00.

Pomenimo i to da su Hrvati Đokovića smestili na jahtu za koju nedeljni najam košta 50.000 evra, a vi u galeriji ispod možete pogledati kako je protekao Novakov dan u "Višnjiku."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Histori

    17. jun 2020 | 01:13

    🤣🤣🤣🤣🤣 u grad kosarke!!!??? To ko da su Nišlije rekle dobro došli u grad Rimskih careva!!!

  • Zoran

    17. jun 2020 | 10:29

    Jedan je Djokovic. Ne rodi se vise ovakav covek ni za milion godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA