≫ 

Beograd dobija muzej Novaka Đokovića: "Na desetine hiljada Kineza će čekati u redu za ulaz"

Otac najboljeg tenisera sveta Srđan Đoković najavio je otvaranje fenomenalnog muzeja na nekoliko hiljada kvadrata

  • 0
Pehar sa Australian Opena Foto: Nikola Tomić

Muzej posvećen Novaku Đokoviću biće otvoren ove godine u centru Beograda, izjavio je Srđan Đoković, otac trenutno najboljeg tenisera na svetu. Muzej će se, kako je rekao, nalaziti u Knez Mihailovoj ulici. Srđan je između ostalog i pričao o kritikama koje Novak nezasluženo dobija za svoje mišljenje, kao i o odnosu sa Federerom i Nadalom.

- Vrlo brzo ćemo napravti muzej u centru grada, imamo veliku podršku države za to i biće na nekoliko hiljada kvadrata. Biće fantastičan interaktivan muzej.

- Ogromno je interesovanje domaćih i stranih turista, posebno Kineza. Mislim da će na desetine hiljada ljudi, da ne kažem neku veću cifru, on je obožavan u Kini i Indiji i kad se oni vrate mislim da će se čekati u redovima noću za ulaz.

- Novak je deo ovog grada ovog naroda i sa tim muzejom ćemo pokazati da će on večno biti uz svoj narod - rekao je Srđan Đoković, gostujući u emisiji Sportlajt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA