≫ 

Šok u Zadru! Finale Đokovića i Rubljova otkazano zbog Dimitrova, publika izviždala Ivaniševića!

Neočekivani završetak turnira

  • 37
Foto: Mario Ćužić / HTS

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati u finalu drugog vikenda Adria Toura protiv Rusa Andreja Rubljova!

Obojica tenisera su upisala po tri pobede u svojim grupama, tako da su se u finalu našla dvojica najboljih na turniru, ali neće odmeriti snage, jer je finale otkazano nakon što je otkriveno da je Bugarin Grigor Dimitrov pozitivan na virus korona.

Finale je kasnilo 15 minuta i niko se nije pojavljivao na terenu, dok se na njemu umesto Đokovića i Rubljova nije našao Goran Ivanišević, direktor turnira u Zadru.

- Upravo smo primili informaciju da je Grigor Dimitrov pozitivan na korona virus i moramo otkazati ovo finale radi bezbednosti svih tenisera - rekao je Ivanišević na centru terena u SC Višnjik u Zadru.

Publika je u tom trenutku počela da mu zviždi, ali je upitao da nije on kriv zbog toga što se desilo i istakao da organizatori žele da spreče širenje virusa.

- Ovo je bila jedina ispravna odluka, zahvaljujem vam se na ova prekrasna tri dana u Zadru. Hvala Zadre, hvala Hrvatska. Morali smo otkazati i ja se izvinjavam. Mogu jedino ja da igram. Evo ako treba...

Dimitrov se ranije u nedelju povukao sa turnira zbog premorenosti i u nedelju uveče je otkrio loše vesti. Umesto njega je na terenu zaigrao hrvatski igrač Nino Serdarušić koji se solidno nosio i sa našim najboljim igračem Novakom Đokovićem, inicijatorom Adria Toura.

Video: Novak Đoković pevao na nastupu Džibonija

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👮‍♀️👍

    21. jun 2020 | 21:26

    NOLE uz tebe smo i u dobru i u zlu. Ako treba i u paklu, takva osoba se retko radja posebno u ova luda vremena, kad vam zivotinja bude veci prijatelj nego covjek.

  • DARKO 100%

    21. jun 2020 | 20:08

    Nole! Srbija je uz tebe,ovo je vreme tvoje,igraj i pobedi🎾

  • Ovo rade

    21. jun 2020 | 20:41

    Trenutno samo oni koji su ludaci kakvi bre turniri sada sto se mi uvek pravimo pametni i jos ce da ispadne Bugarin se zarazio u Srbiji sto i jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA