≫ 

Zatvoren restoran u Zadru u kojem je bila korona žurka tenisera!

Posle sasznanja da su učesnici Adria toura pozitivni, vlasnik hotela-restorana povukao jedini mogući potez

  • 1
Novak Đoković, Grigor Dimitrov  KK Zadar, košarka Novak i Grigor igrali su košarku na Višnjiku Foto: Mario Ćužić/HTS

Zadarski ugostitelj Erik Pavin zatvorio je svoj restoran i hotel "Niko" nakon što se otkrilo da su članovi Adrija tura pozitivni na korona virus. Dva dana pre saznjanja da je Grigor Dimitrov pozitivan na covid 19 u ovom restoranu je bila mala zabava, na kojojn su učestvovali teniseri sa Adria Tour-a.

Video: Novak Đoković pevao na nastupu Džibonija

Četiri osobe koje su učestvovale na Adrija turu – Marko Paniki, trener Novaka Đokovića, Grigor Dimitrov i njegov trener i Borna Ćorić, hrvatski teniser – pozitivne su na kovid-19.

Zadarski ugostitelj, koji je i na početku epidemije među prvima zatvorio svoje objekte, rekao je za "057info" i kako su gosti hotela sami otkazali dolazak kada su pročitali da se u Zadru pojavio korona virus.

- Za sada su hotel i restoran zatvoreni danas i sutra, pa ćemo videti dalje šta ćemo kada se testiramo. U dogovoru smo s epidemiolozima. Zatvoriću prvi ako treba i 14 godina, samo da budemo svi živi i zdravi.

- Imam unuka, decu, ženu, osoblje i goste, naravno da nam je u interesu zdravlje svih.

- Svi se bojimo, ali nisam samo ja u pitanju. U pitanju je zapravo celi grad, odnosno Hrvatska - od čistačice na Višnjiku do premijera, svi su bili u kontaktu s njima - rekao je Pavin, dodajući kako je ionako planirao odmor.

Video: Ivanišević: Pre tri dana sam se testirao, test je negativan, a bio sam u kontaktu sa Grigorom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA