Vreme čitanja: oko 3 min.

Ko je donosio najviše Fantasy poena iz tima Partizana prošle sezone? Panter prvi pik, a tu je i novajlija

Vreme čitanja: oko 3 min.

Igrači crno-belih biće na ceni ove godine u Evroliginom Fantasiju

  • 0
Kevin Panter, Partizan - Real Madrid, 4.5.2023. Foto: MN Press / Marko Metlaš

Vreme je da započne nova sezona Evrolige! A zajedno sa njom, ekipa Telegrafa sa Mozzartom i Viva Travelom spremila vam je veliko iznenađenje u vidu Fantasija gde su za najbolje spremne vredne nagrade. Ko najbolje poznaje evropsku klupsku košarku u Srbiji?

Kako biste se priključili našem Telegraf Mozzart Fantasiju, neophodno je da se ulogujete na zvanični sajt Fantasija Evrolige ili da skinete mobilnu aplikaciju koja se nalazi na Google Playstore-u ili Apple Store-u, da napravite tim i da unesete kod koji glasi "744A20A4" (bez znakova navoda).

Ono što je dobra vest jeste da možete da napravite čak tri različita tima i da sa njima učestvujete u Telegraf Mozzart Fantasiju Evrolige. To znači i tri puta veću šansu za dobitak na kraju takmičenja.

Naravno, za 100 jedinica koje su vam na raspolaganju moraćete dosta i da kalkulišete. A pošto se u opticaju nalaze i igrači Crvene zvezde i Partizana, to znači i da će se dosta takmičara opredeliti baš za njih - što navijački, što zbog činjenice da bi baš oni mogli da donesu prevagu, posebno kada se igra u Beogradu pred uvek bučnim navijačima.

Krenućemo od pikova iz ekipe Partizana, a koji su tokom protekle sezone imali najbolji skor i koji bi mogli da vam "pripomognu" u Fantasiju. Mnogi od njih, naravno, više nisu deo crno-belog sastava, ali znajući da je klub sačuvao okosnicu iz prošle sezone, to je zanimljivo videti kako su se prošle sezone snašli "starosedeoci".

Mateuš Ponitka, KK Partizan - KK Fuenlabrada Foto: Mileta Mirčetić

Lesor prošle sezone bio ubedljivo ispred svih, ali ni kapiten Kevin Panter nije za "bacanje"

Ne i neočekivano, najbolji Fantasy skor za proteklu sezonu u Partizanu imao je Matijas Lesor koji je beležio 20,2 poena u igri po utakmici, a pošto je postizao 12 poena u proseku po meču uz 7,1 skokova i 1,4 asistencije. On je recimo bio daleko ispred kapitena Kevina Pantera, koji je takođe imao impresivan broj poena.

Naime, bek crno-belih beležio je 15,9 poena po meču u Evroliga Fantasiju i mogao bi dobro da dođe kao vaš odabir u Telegraf Mozzart Bet Fantasy ligi. Uz preko 16 poena koje je postizao po meču i po 2,1 skok i 2,5 asistencija, jasno je zbog čega će on imati veliko poverenje Željka Obradovića, ali i mnogih menadžera u ligi ove sezone.

Posle odličnog Dantea Eksuma koji je dobrim igrama zaslužio put NBA lige (15,2 poena po meču), slede još tri "starosedeoca" u timu Partizana - Zek Ledej sa 14,9 poena po meču, Džejms Naneli je donosio 9,4, dok je recimo Aleksa Avramović bio na 5,9 poena, pri čemu vredi istaći da je i propustio onaj prvi deo sezone zbog povrede.

Od ostalih aktivnih igrača iz prošle godine, tu su još Danilo Anđušić koji je imao sasvim korektnih 5,4 poena, potom Alen Smailagić sa isto toliko, dok je Uroš Trifunović imao 1,8 poena, Balša Koprivica 0,8 poena, a Tristan Vukčević se zaustavio na svega 0,2 poena.

Kada je reč o igračima koji su pristigli u Partizan, Ognjen Jaramaz je u Bajernu prikupljao 5,2 poena za svoje Fantasy menadžere po meču, dok je recimo Mateuš Ponitka bio fenomenalan izbor u Panatinaikosu, zapravo i najbolji, pošto je prosečno donosio čak 13,5 poena!

Tako da, ako verujete brojkama i statistikama, onda vam je potpuno jasno da su Kevin Panter i Mateuš Ponitka ove sezone, bar na papiru, igrači koje ne smete da propustite u Telegraf Mozzart Fantasy ligi!

(Telegraf.rs)

Video: Ponitka otkriva zašto se zaljubio u Beograd: "Murali su me oduševili, ovaj grad ima dušu!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA