≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove igrače morate izbeći ako igrate Fantazi: Olimpijakos desetkovan, crno-beli kompletni, Zvezda oslabljena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli iz Pireja ćebiti ozbiljno oslabljeni

  • 0
Najdžel Vilijams Gos, Jam Madar i Alen Smailagić Foto: Tanjug / AP

Vreme je za 2. kolo Evrolige koje donosi niz zanimljivih mečeva, ali i nove izazove za sve igrače Fantasy-a. 

Verujemo da ste sastavili svoje omiljene timove i odabrali igrače za koje verujete da će doneti povoljan rezultat, ali dobro proverite da li se među vašim izborom nalaze i oni koji će ovo kolo preskočiti i neće istrčati na teren.

Tako, donosimo nekoliko saveta koje bi igrači Telegraf Sport Fantasy lige mogli da iskoriste i zamene igrače koji su povređeni:

Košarkaš Olimpijakosa Najdžel Vilijams-Gos propustiće zbog povrede meč drugog kola Evrolige protiv Barselone. Povređeni su i Šekil Mekkisik, Luk Sikma.

Trener Olimpijakosa je izjavio da će Mustafa Fol biti spreman za duel sa Barselonom, pošto se oporavio od povrede, dok će Ignas Brazdeikis debitovati za grčki klub.

- Fol će igrati, trenirao je juče, treniraće danas. Naravno da nije u najboljoj formi, ali mislimo da će nam pomoći. Brazdeikis će debitovati, dok u ekipi neće sigurno da bude Vilijams-Gos. Od ranije ne možemo da računamo na Luka Sikmu i Šekila Mekisika - rekao je Barcokas.

Od ostalih timova, Ahile Polonara, posle operacije, neće nastupiti za Virtus. Kostas Slukas je povređen i neće nastupiti za Olimpijakos, a u timu Valensije neće igrati Džared Harper. Takođe, Džoel Para nije u timu Barselone, a neće igrati ni Gifi iz Bajerna,kao i Kumanđe, Šnajder i Erikson iz Albe. U timu Olimpije neće biti povređenih Maodo Loa i Bilija Berona i Devona Hala.

Kada je reč o Crvenoj zvezdi i Partizanu, Branko Lazić nije otputovao u kaunas, a pitanje je da li će igrati Dejan Davidovac i Džoel Balmboj. U timu Partizana su svi igrači na raspolaganju treneru Željku Obradoviću.

(Telegraf.rs)

Video: Jago dos Santos za Telegraf o šutnutim trojkama: "Opet ću da šutiram ako bude isto"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA