Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li su Željko Obradović i Duško Ivanović dobar izbor za novo kolo Telegraf Mozzart Fantasija Evrolige?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oba tima igraju na domaćem parketu

  • 0
Duško Ivanović i Željko Obradović Foto: MN Press

Vreme je za novo kolo Evrolige, a ono će biti specifično, jer je prvi put ovo sezone ono u okviru duplog programa, pa mnogi već polako postavljaju pitanja šta i kako da rade sa svojim timovima u Telegraf Mozzart Fantasiju!

I odmah da vam kažemo, ne morate uopšte da paničite. Sve će ići svojim normalnim tokom, s tim da ćete ove nedelje morati da se potrudite da dva puta napravite izmene - prvi put pred mečeve tokom današnjeg dana, a drugi put u četvrtak pred utakmice 4. kola.

Pre nego što krenemo dalje, osvrnućemo se na stanje na tabeli koje se dodatno zakuvalo posle prethodnog kola, pa tako sada prvo mesto pripada Ivanu Kostiću sa timom "To je što je" koji je sakupio ukupno 407 bodova, sledi ga Aleksandar Lukić sa ekipom "Cola Del Boy" koji ima ravno 404 boda, dok Ivan Dobrić sa sastavom "Zzzzt" zauzima treću poziciju sa 403,65 bodova. Još jedan tim ima preko 400 poena i njegov menadžer je Stefan Novaković sa ekipom "Nole Curry" koja ima 402,10 bodova.

Sve to nagoveštava žestoku borbu u predstojećoj duploj nedelji u Telegraf Mozzart Bet Fantasiju Evrolige. Na takmičarima je da "gomilaju" bodove i bore se za vredne nagrade koje smo spremili u saradnji sa Viva Travelom.

KK Partizan KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Važno je izabrati trenera: Željko Obradović i Duško Ivanović su u prva dva kola obradovali svoje Fantasy "menadžere" 

Primetili ste da je tokom uvodna dva kola jako bitno izabrati pravog menadžera, jer vam to može doneti i do 25 poena, što na kraju može da napravi veliku razliku u konačnom stanju na tabeli.

Naravno, pre svega treba odabrati trenera za kojeg ste sigurni da će trijumfovati, pa makar i minimalnom razlikom, jer bi vam to donelo +10 poena, a pobeda dvocifrenom razlikom bi na stanje dodala 20 poena, odnosno 25, ako je trijumf od 21 poena ili veći.

Tako je trener Crvene zvezde, Duško Ivanović bio "taličan" kada je u pitanju prvo kolo protiv Asvela kada je Zvezda slavila sa 94:73 i doneo 25 bodova menadžerima u Telegraf Mozzart Fantasiju, dok je Željko Obradović to učinio u drugom kolu na gostovanju francuskom timu kada je bilo 62:88 za crno-bele.

Dobra stvar je da su oba trenera takozvane "budžet" opcije i koštaju manje od 8,0 jedinica, što olakšava njihovo dovođenje. Naravno, treneri koji vode favorizovane timove poput Real Madrida (Ćus Mateo) ili Olimpijakosa (Jorgos Barcokas), vrede daleko više, tako da ne čudi što su stratezi večitih među popularnim izborima.

Ipak, deluje da je trener Baskonije, Đoan Penaroja dobar izbor za tekuće kolo, pošto njegova ekipa na domaćem parketu pred krcatom dvoranom dočekuje Bajern iz Minhena.

(Telegraf.rs)

Video: Nikols Topić: "Probili smo led uzeli prvu pobedu, pripremamo se dalje za Partizan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA