Vreme čitanja: oko 1 min.

Beogradski Partizan vodi u Telegraf Mozzart Fantasiju Evrolige: Tim prvog takmičara je 6. na svetu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavlja se velika borba

  • 2
Željko Obradović KK Partizan - KK Olimpijakos Foto: MN Press

Četiri kola Evrolige su iza nas. Partizan i Crvena zvezda se nisu baš proslavili u prošlom kolu, pošto su poraženi od Olimpijakosa i od Virtusa u gostima, ali takmičari u Telegraf Mozzart Fantasiju nastavljaju da dominiraju.

Posebno je impresivan takmičar sa timom "Beogradski Partizan" koji vodi Boris Parenta. On je u ovom kolu imao 211,6 poena, a može se reći da ga je najviše odbradovao Nikola Milutinov koji je imao 66 bodova, a bio mu je kapiten. Uz to je Čima Moneke dodao 37 poena, Rolands Šmits je upisao 29,70 poena, Toko Šengelija je upisao 19,80 poena, dok je Fakundo Kampaco imao 23,10 poena od igrača iz prve postave.

Na sve to, ovaj impresivan učinak dodato je i 20 poena koje je osvojio Dimitris Itudis zahvaljujući ubedljivoj pobedi Fenera nad Asvelom posle preokreta.

Takmičar koji je trenutno vodeći u Telegraf Mozzart Fantasiju Evrolige ne samo da dominira ovde, već i na celom svetu! Naime, on je prema ukupnoj tabeli šesti od svih 234.765 timova, što je podatak za verovali ili ne.

Trenutno drugo mesto zauzima Maksim Perunović sa ekipom "Obožavatelji" koji ima 748,55 bodova, a treći je Vojin Vujović sa sastavom "Pobednički tim" i osvojenih 713,30 poena.

Kada je reč o najkorisnijim igračima za Telegraf Mozzart Fantasy Evrolige u ovom kolu, baš je Moneke sa 37 poena bio ubedljivo ispred svih, dok ga je sledio upravo MVP kola, Nikola Milutinov sa 33 boda.

Sledeće kolo donosi nam i večiti derbi, tako da će slast time biti i veća pratiti kako se bodovi kreću.

Kako biste se priključili ligi, neophodno je da se nakon kreiranja tima vratite na tab gde se nalazi sajt Fantasija i da u gornjem levom uglu pronađete odeljak "Leagues". Zatim kliknite na dugme Join i unesite jedinstveni kod koji glasi "744A20A4" (bez znakova navoda).

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović: Uvek je teško izgubiti pred svojim navijačima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šta je sa

    21. oktobar 2023 | 19:04

    partizanom iz laktaša

  • Луцијано

    21. oktobar 2023 | 16:38

    Lesor ledej panter naneli egzum brutalna petorka sad to nema ledej smailagic naneli panter fali umesto egzuma i toliko nas je klub zavlacio sa pojacanjem da to nismo zasluzili .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA