Vreme čitanja: oko 1 min.

Lider Telegraf Mozzart Fantasija Evrolige je osmi na čitavom svetu: U stopu ga prati "Beogradski Partizan"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastav Velibora Šarića za sada sjajno napreduje

  • 0
KK Partizan - KK Barselona Foto: Marko Jovanović

Zakuvava se borba u Evroligi, a samim tim i u Telegraf Mozzart Fantasiju, gde je učešće uzeo ogroman broj takmičara! A oni najbolji već su uspeli da nadmaše cifru od 1.000 poena i jako ih je malo - zapravo, svega 18! 

I ne samo to, prvoplasirani takmičar u našem konkursu trenutno se nalazi na osmoj poziciji na planeti. Velibor Šarić sa svojim sastavom "NPC Krindžeri" uspeo je u ovom kolu da sakupi 160.9 poena, a jedina osoba koja ga je "prevarila" je definitivno trener Žalgirisa, Kazis Maksvitis.

Umesto da Litvanci savladaju očekivano Asvel kod kuće, oni su izgubili i tako podarili Veliboru -5 poena, umesto bilo kakvog plusa.

Ali Velibor ne može da se žali, pošto je za kapitena postavio Tornikea Šengeliju, koji je imao maestralno kolo i stao na 33 poena, što je pomnoženo sa dva za titulu kapitena jednako cifri od 66 bodova!

Pord njega, Velibor je u sastavu imao Milutinova (19), Poarijea (18,7), Sedekerskisa (24,2), Evansa (22), Avramovića (-2), Grigonisa (3), Jaramaza (4), Marinkovića (5,5) i Šildsa (5,5).

Drugo mesto pripada timu "Beogradski Partizan" čiji je menadžer Boris Parenta sa 1.097 bodova, a treći je Maksim Peranović sa timom "Obožavatelji" koji je sakupio 1.072,21 bodova.

(Telegraf.rs)

Video: Andrija Jelavić posle pobede Mege nad Zadrom: "Odigrali smo fenomenalno prvo poluvreme"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA