≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najbolje za "male pare": Odabrali smo košarkaše ispod 10 kredita koje morate imati u svom Fantasy timu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđušić i Bolomboj su obavezne opcije za naredno kolo

  • 0
Košarka Evroliga KK Crvena Zvezda Fenerbahče Foto: Mileta Mirčetić

Posle više nego uzbudljivog duplog kola, sve je spremno za 10. kolo Evrolige koje za sve Fantasy igrače nosi brojne dileme. 

Baš iz tog razloga, pokušali smo da pronađemo na najbolje igrače sa cenom ispod 10 kredita. Odluka je na vama.

Ajzea Kenan, Olimpijakos (   - Kenan igra sve bolje kako sezona odmiče. barem za sada, kenan spada u red prijatnijih iznenađenja kada je reč o učinku koji prikazuje na terenu. Kenan je u poslednja tri meča imao učinak od 23, 10 i 15 poena, uz indeks korisnosti 21, 7 i 18. Svoj naredni meč tim iz Pireja igra na svom terenu, a Kenan bi uz Fala i Pitersa mogao da nastavi sa odličnim partijama.

Rodrig Bobua, Efes ( - Igrač koji Fantasy igračima ume dobro da pokida živce. Igra od sjaja do očaja, ali je sigurno da, kada ga krene, razloga za brigu nema. Kako stvari stoje, Efes kod kuće dočekuje Partizan, a kako najverovatnije neće igrati Šejn Larkin, eto prilike za Francuza da pokaže šta zna.

Rodrig Bobua Foto: MN Press

Danilo Anđušić, Partizan (6.4 kredita) – Ekipa trenera Obradovića i dalje se bori s povredama, što otvara vrata za više igrača. Uroš Trifunović je u proseku imao 21 minut u tri utakmice pre nego što je povredio protiv Albe u petak. Anđušić je uskočio sa 16 poena u toj utakmici i trebao bi da dobije dodatnu priliku protiv Efesa ove nedelje. Sa cenom od 6.4 kredita svakako bi trebalo da ga imate u timu.

Danilo Anđušić, KK Partizan Foto: MN Press / ds

Džoel Bolomboj, Crvena Zvezda  (9.4 kredita) – Bolomboj ne samo da postiže najbolje brojke u svojoj karijeri, već je i uzor doslednosti. Postigao je  dvocifreni PIR u sedam uzastopnih utakmica doprinoseći sa 9.2 poena uz 68.6% šuta iz igre i 4.6 skoka po utakmici. Ove nedelje Zvezda dočekuje Milano i Bolomboj bi trebao biti siguran izbor na poziciji centra.

KK Crvena zvezda KK Budućnost Foto: MN Press

Tomas Dimša, Žalgiris (6.6 kredita) – U poslednje četiri utakmice, Dimša je u proseku postizao 14.8 poena uz šut za tri poena od 12-of-22 (54.5%) za PIR od 11.5. Ti brojevi mogu biti još veći da nije bilo nekoliko promašenih slobodnih bacanja. Dimša će i dalje imati koristi od pažnje usmerene ka Evansu i zahvaljujući tome moći će da postiže poene čak i protiv čvrste odbrane Olimpijakosa ove nedelje.

Silvan Francisko, Bajern Minhen (9.7 kredita) – Igrač koji je sposoban da povede svoj tim do pobede. On će sigurno biti uzbuđen što igra u Francuskoj protiv Asvela i protiv nekih od svojih francuskih reprezentativnih suigrača. Tu je potencijal za veliku utakmicu.

Džejms Veb, Makabi Tel Aviv (7.9 kredita) – Njegve poslednje dve nedelje bile su najbolje od kako se pridružio Makabiju tokom leta. Ulazi sa klupe i igra otprilike 16 minuta po utakmici i iako se Vebovo vreme igre nije značajno povećalo prošle nedelje, njegova produkcija jeste, s prosekom od 10 poena i 5 skokova. Potrebno je vreme za prilagođavanje novom timu i situaciji, što je još komplikovanije sa Makabijem ove sezone, i Veb počinje postajati veći faktor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA