≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Učesnik Telegraf Fantasy Euroleague "izdominirao" u 13. kolu: Ovo je moćan tim koji je sastavio za 270 poena

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Može li bolje?

  • 1
Telegraf Fantasy Printscreen: euroleaguefantasy.euroleaguebasketball.net

Evroliga je sve ljubitlej ekošarke obradovala novim duplim kolom u kojem je viđeno nekoliko iznenađenja i mnogo atraktivniih poteza.Takođe, ovo kolo bacilo je "na muke" brojne igrače Euroleague Fantasy-a

Ipak, nisu svi imali problema sa sastavljanjem timova pošto je jedan od učesnika Telegraf Fantasy Euroleague sastavio gotovo savršen tim.

Naime, igrač sa nazivom tima Royal G osvojio je neverovatnih 270.15 poena.

Kolo je završio u formaciji 1-3-1, a u prvoj petorci su bili: Larkin, Moneke, Šengelija, Šilds i Timan. Šesti igrač bio je rezervisan za Sedekerskisa, dok su u timu još Lovernj, Jakov, Marinković i Lazić. Uz trenera Željka Obradovića, ukupno 270.15 bodova u jednom kolu.

Telegraf Fantasy Printscreen: euroleaguefantasy.euroleaguebasketball.net

Kada je reč o ukupnom skoru, za sada u Telergaf Euroleague Fantasy ligi vodi "Obožavatelji" sa 263.06 poena, iza njega je "NPC Krindžeri" sa 2253 poena, a na trećem mestu je "Torton" sa 2214.90 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    10. decembar 2023 | 22:45

    Ali njegpv pocetni kapital nije 100, vec posto je imao uspeha imao je minimum 110, a verovatno i jace, sto donosi jednog dobrog igraca u tim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA