Vreme čitanja: oko 2 min.

Važna informacija za dobitnike Telegraf Euroleague Fantasy lige: Evo kako do nagrada!

E. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Spuštamo zavesu na premijernu sezonu, vreme je i za zvaničnu dodelu priznanja

  • 0
Kostas Slukas, Ergin Ataman, KK Panatinaikos Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Košarkaši Real Madrida i Panatinaikosa odigrali su poslednju utakmicu u sezoni Evrolige u finalu Fajnal fora u Berlinu pred prepunim tribinama, a grčki tim postao je novi šampion posle trijumfa od 95:77. Ovim trijumfom završena je i premijerna sezona Telegraf Euroleague Fantasy lige u kojoj je pobedio tim "NPC Krindžeri". 

Ovaj meč označio je kraj, više nego uzbudljive sezone 2023/2024. Kada se sve sabere i oduzme, srpski timovi Crvena zvezda i Partizan ostali su bez plej-ofa, većin timova menjala je igrače, trenere, a na kraju, Panatinaikos je izašao kao pobednik.

Pobednici Telegraf Euroleague Fantasy Lige za Sezonu 2023/2024

I dok su se košarkaši borili na terenu, ljubitelji Telegraf Euroleague Fantasy košarke su pratili svaki njihov korak, potez i poen.

Na startu sezone, Telegraf Euroleague Fantasy liga, koju smo prvi put organizovali, okupila je skoro 4.000 igrača iz Srbije i regiona. Svi učesnici borili su se za atraktivna letovanja u Grčkoj, ito, tri letovanja u Neos Marmarasu u periodu 08.06.-20.06. koja ove sezone daruje Viva Travel.

Posle uzbudljive sezone, sa ponosom objavljujemo konačne rezultate i pobednike:

Konačni Rezultati:

1. mesto: NPC Krindžeri

Menadžer: Velibor Sarić; Ukupan broj poena: 7244.20;  Nagrada: Letovanje u Grčkoj

2. mesto: Cola Del Boy

Menadžer: Aleksandar Lukić; Ukupan broj poena: 7228.85; Nagrada: Letovanje u Grčkoj

3. mesto: Torton

Menadžer: Dejan Jevremović; Ukupan broj poena: 7124.35, Nagrada: Letovanje u Grčkoj

Velibor Šarić sa svojim timom "NPC Krindžeri" osvojio je prvo mesto zahvaljujući izuzetnim strategijskim odlukama i doslednosti tokom cele sezone. Njegov impresivan ukupan broj poena od 7244.20 osigurao mu je titulu najboljeg menadžera.

Na drugom mestu se našao Aleksandar Lukić sa svojim timom "Cola Del Boy". Sa samo nekoliko poena zaostatka za prvim mestom, Aleksandar je ostvario sjajan rezultat od 7228.85 poena.

Treće mesto zauzeo je Dejan Jevremović sa timom "Torton", sa ukupno 7124.35 poena.

Kako do nagrada?

Potrebno je da nam na e-mail adresu sport@telegraf.rs ili dragan@telegraf.rs  najkasnije do subote 01.06.2024 uveče pošaljete konakt podatke sa imenom, prezimenom, e-mail adresom, brojem telefona i nazivom ekipe.

U najkraćem mogućem roku, neko od kolega sa portala Telegraf Sport će vas kontaktirati kako bi vas upoznao sa daljom procedurom oko preuzimanja nagrade u Telegraf Euroleague Fantasy lige.

Konačan plasman Telegraf Euroleague Fantsasy za ovu sezonu možete pogledati na sledećem linku.

Hvala Vam

Još jednom, čestitamo svim učesnicima i pobednicima na sjajnim rezultatima i zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u Telegraf Euroleague Fantasy ligi. Bez vašeg entuzijazma i ljubavi prema košarci, ova liga ne bi bila moguća. Radujemo se novim izazovima i uzbuđenjima u narednoj sezoni!

Vaš Telegraf Fantasy Tim

(Telegraf.rs)

Video: Ataman odbrusio novinaru u šali: Ako platite moje kazne, pričaću o sudijama do kraja sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA