≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sat Željka Obradovića je pravo bogatstvo i čista umetnost: Evo koliko košta Rolex koji retko ko ima!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Model je povučen iz prodaje

  • 22

Trener Partizana Željko Obradović je pred start nove sezone odlučio da se "ponovi" kada je u pitanju sat koji nosi na ruci.

Prethodne sezone smo mogli da vidimo da Obradović oko ruke nosi "Vacheron Constantin", vredan 43.360 evra, a sada je na treninzima pred start nove sezone, kao i na Media danu Evrolige, primećeno da oko ruke ima Rolex Daytona - red 1165509.

Sat je od belog zlata, od najčistijeg 18-karatnog zlata. Prečnik brojčanika je 40 milimetara, a unutrašnjost je plava, sa crvenim detaljima.

Tržišna cena ovog sata je 55.000 evra. Ovo predstalja i ozbiljno ulaganje, jer cene Rolex satova gotovo uvek rastu zbog velike potražnje na tržištu. Neretko zbog velike liste čekanja, koje traju i godinama, koštaju i duplo skuplje nego što je to zvanična cena.

Sat je oličenje stila i zbog toga što je povučen iz prodaje, predstavlja pravo malo bogatstvo za sve koji ga poseduju i pravi je san mnogih kolekcionara satova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    30. septembar 2023 | 00:33

    Zaradio posteno platio cistim parama i nosi ga. Neki nemaju jedan radni dan pa nose i bolje satove....

  • Lakirana cipelica

    29. septembar 2023 | 19:34

    Covek je prava retkost u svom trenerskom poslu, mag sto bi se reklo. Zato i njemu pripadaju retki satovi. Jedino sto kod njega nije retko jesu trofeji, pogotovo evroligaski, dace bog da ove sezone podigne jos jedan sa partizanom

  • Mara

    29. septembar 2023 | 18:02

    Na zalost niti jedan doktor nauka ne moze sebi priustiti nista slicno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA