≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tobi o Dončiću i igranju sa Teom: "Oni su neverovatni, nadam se da ćemo postati pravi tandem"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Novi centar crveno-belih je uzbuđen pred prvi meč u Evroligi i nastupu sa Teodosićem

  • 0
Majk Tobi KK Crvena zvezda - KK Igokea Foto: ABA League j.t.d./Igokea m:tel/Marija Vuruna

Košarkaši Crvene zvezde ovog četvrtka od 19 sati igraju protiv Asvela u "Štark Areni" meč prvog kola Evrolige.

Pre samog duela ove srede odradili su poslednji trening, a prisutnim novinarima se obratio Majk Tobi.

- Super-uzbuđeni smo što počinjemo, a i navijači su uzbuđeni. Prva utakmica pred našim navijačima. Znamo da će biti dobra atmoasfera. Prva je utkamica, uvek osećaš pritisak. Fokusirani smo na ono što mi možemo da uradimo kako bi došli do pobede - istakao je  tobi i potom prokomentarisao punu Arenu koja će dati vetar u leđa timu,.

- To je motivacija. Pokusaćemo da iskoristimo tu energiju, da ne budemo baš previše uzbuđeni i da iskoristimo tu energiju navijača da dođemo do pobede.

Tobi je istakao da je zadoovljstvo igrati u tandemu sa Teodosićem i  uporedo ga sa Dončićem.

- Sigurno. Zasluga je na njemu i tome kako dobro on igra. Nismo imali previše treninga, ovo je naš prvi meč u Evorligi kako igramo zajedno. Nadamo se da možemo da izgradimo tu vezu tokom sezone. I Teo i Luka su neverovatni igrači i plejmejkeri. Mnogo sam naučio od Luke.

Novinari su upitali Tobija i da prokomentariše poraz Asvela pred meč sa Zvezdom.

- Mislim da su odmarali neke igrače i oni se spremaju za Evorligu. Oni su fizički tim. To što su uradili u poslednjem meču nije bitno za nas. Mi idemo na pobedu u prvom meču u Evroligi.

Igrajte Telegraf Mozzart Fantazi Evroligu i osvojite vredne nagrade.

Telegraf je u saradnji sa kompanijama Mozzart i Viva Travel obezbedio vredne nagrade za najbolje takmičare i poznavaoce sporta pod obručima. Ono što je bitno kada kreirate tim: "744A20A4" je kod koji je potrebno da unesete (bez znakova navoda).

Za prva tri mesta na kraju takmičenja biće obezbeđena fantastična letovanja, a tokom samog takmičenja čekaju vas mnogobrojna iznenađenja!

Kako se registrovati i priključiti Telegraf Mozzart Evroliga Fantasiju?

Proces registracije je vrlo prost i jednostavan. Ono što je neophodno da uradite jeste da posetite zvanični sajt takmičenja i uđete u kategoriju Fantasy, što možete učiniti i klikom na sledeći link. Nakon toga će vam se pojaviti ekran na kojem je potrebno da kliknete da dugme Create Team i da započnete svoju avanturu.

Ukoliko već od ranijih sezona imate nalog, novi prozor zatražiće od vas da se ulogujete, a ako nemate, potrebno je da unesete neke osnovne podatke i da potvrdite svoj odabir, nakon čega ćete biti preusmereni na glavnu stranicu gde ćete kreirati svoj tim.

Potrebno je da u okviru planiranog budžeta od 100 jedinica izaberete svoju startnu petorku i još pet rezervnih igrača zajedno sa trenerom. Naravno, ne vredi svaki košarkaš jednak broj jedinica, tako da ćete morati dobro da kalkulišete kako biste napravili pravi odabir!

Ono što je dobra vest jeste da možete da napravite čak tri različita tima i da sa njima učestvujete u Telegraf Mozzart Fantasiju Evrolige. To znači i tri puta veću šansu za dobitak na kraju takmičenja.

Kako biste se priključili ligi, neophodno je da se nakon kreiranja tima vratite na tab gde se on nalazi i da u gornjem levom uglu pronađete odeljak "Leagues". Zatim kliknite na dugme Join i unesite jedinstveni kod koji glasi "744A20A4" (bez znakova navoda).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA